Anir parašė:
Sveikos😊jungiuosi🥰 pirmus testus pasidariau dar 3dienas prieš mėnesinės visi rodė vaiduokliukus😊 Pasidariau hcg buvo 52. Dėl skiddliaukes daktare nusiuntė pas ginek…
Man irgi skydliaukė irgi irgi bijau kad nebūtų kažkas ne to 🙈
Anir parašė:
Sveikos😊jungiuosi🥰 pirmus testus pasidariau dar 3dienas prieš mėnesinės visi rodė vaiduokliukus😊 Pasidariau hcg buvo 52. Dėl skiddliaukes daktare nusiuntė pas ginek…
Man irgi skydliaukė irgi irgi bijau kad nebūtų kažkas ne to 🙈
Anir parašė:
Sveika prisijungus ❤️ aš irgi su skydliaukės problemom, jau gavau siuntimus pasidaryt tyrimus ir pas endokrinologą.
Ausraa parašė:
Sveika,gyvenu Vokietijoje 👌😁🥰
Ok smagu, iš kurios vietos/kodo busite? Aš iš 21394 ir matau mūsų atžalos panašaus amžiaus 😃
Anir parašė:
Aš irgi noriu į uždarą grupė 🙈 kokius jaučiate simptomus? Man skauda krūtinė, kartais galva svaigsta.
Pirmas simptomas PMS nebuvimas, tada mėnesių nebuvimas, pilvo apačios tempimas ir skausmas kažką sunkesnio pakėlus. Didelis troškulys, vakar prasidėjo galvos svaigimas ir didelis alkis 😅
Ausraa parašė:
Sveika,gyvenu Vokietijoje 👌😁🥰
Klausimelis į jūs greitai pakliuvote pas Frauarzt? Aš bandysiu šiandien skambinti....
Monika22l parašė:
labas rytas! nedrąsiai jungiuosi ir aš 🤭🥹 terminas turėtų būt lapkričio vidury
Sveikinu❤️
Kada mm? Ar jau veluoja?
Kauniete33 parašė:
Sveikinu❤️
Kada mm? Ar jau veluoja?
ačiū ❤️ 1-2 dienas vėluoja, šeštadienį/sekmadienį turėjo prasidėti
Monika22l parašė:
labas rytas! nedrąsiai jungiuosi ir aš 🤭🥹 terminas turėtų būt lapkričio vidury
Sveikinu, mano irgi turėjo prasidėti šeštadienį, penktadienį testą pasidariau ir visi tokie švelniai rožiniai.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai