AL2023 parašė:
gal jau daugiau kam mate ko laukiates?
Man 12 savaitės echo metu genetikė sakė, kad mergaitė. Bet dar yra to dvejojimo, ar tikrai gerai matė, tai tikiuos per šios savaitės echo galės patvirtinti tai 🤞
AL2023 parašė:
gal jau daugiau kam mate ko laukiates?
Man 12 savaitės echo metu genetikė sakė, kad mergaitė. Bet dar yra to dvejojimo, ar tikrai gerai matė, tai tikiuos per šios savaitės echo galės patvirtinti tai 🤞
klajos parašė:
Man 12 savaitės echo metu genetikė sakė, kad mergaitė. Bet dar yra to dvejojimo, ar tikrai gerai matė, tai tikiuos per šios savaitės echo galės patvirtinti tai 🤞…
Man irgi matė mergaitė, bet kiaušiukai dideli po 16 sav matėsi 😆😆😆
Tikrai turėjau abejonių, kad bus panelė.
geradare parašė:
Mes babycity pagavom gerą akciją įsigijom vežimą su -40%dar noriu nešioklę susirast ir reiks nuo mažės patikrint babybjorn. kaip tik komodą ir lovelę savo atida…
Aš irgi perkuosi, bet per daug najų daiktų nenoriu..kažkaip manau bus kur pinigus leist
turim ir mes vežimėlį, pirkau naudotą.
Dabar tik stoju su pirkimais išeisiu į gimdymo atostogas imsiuosi visko. Vietos namie kol kas nėra laikyti daiktams :))
99Justina parašė:
Man irgi matė mergaitė, bet kiaušiukai dideli po 16 sav matėsi 😆😆😆
Tikrai turėjau abejonių, kad bus panelė.
Nooo... negąsdink
Aš du vaikinukus augindama, mielai trečią mergaitę "gaučiau". Ketvirto vaiko neplanuojam, tai čia jau paskutinis šansas. Vardas mergaitei irgi nuo seniai laukia.
Bet žinoma, paaiškėjus, kad berniukas visgi, būtų laukiamas ne mažiau nei kad mergaitė 🤍
99Justina parašė:
Aš irgi perkuosi, bet per daug najų daiktų nenoriu..kažkaip manau bus kur pinigus leistturim ir mes vežimėlį, pirkau naudotą.
Man dilema, ar bandyti dar kartą su vežimu ar nuo pradžių jau tik nešiokles. Su pirmais dviems vežimas nepasiteisino, tai dabar nežinau. Didelis daiktas užsigriozdinti namus, jei visgi vėl neprireiks..
Lovelės irgi nenaudojom. Tiksliau, link 2 metų pradėjom tik naudoti.
Tai labai mažai daiktų nusimato.
Sveikos paneles ,ar kas nors jaučiau vaiko judesius 18sav ? Kažkaip man jokių simptomų nėra ,turiu dopleri vis paklausau, girdžiu juda ,bet nejauciu nieko .vasario 8 d einu echoskopui jai bus 19sav ,gal jau ir lytį matys ....
Pradžioj nėštumo labai pykino ,o dabar išvis nieko ,jokių simptomu
geradare parašė:
Mes babycity pagavom gerą akciją įsigijom vežimą su -40%dar noriu nešioklę susirast ir reiks nuo mažės patikrint babybjorn. kaip tik komodą ir lovelę savo atida…
Sveiki, kokį vėžimą rinkotės? Pirmas vaikelis bus čia mano, tai patirties jokiosneturiu dėl vėžimukų/lovyčių/gultukų 😊
BožkeK parašė:
Sveikos paneles ,ar kas nors jaučiau vaiko judesius 18sav ? Kažkaip man jokių simptomų nėra ,turiu dopleri vis paklausau, girdžiu juda ,bet nejauciu nieko .vasario …
Aš jaučiau nuo 17 sav. Bet juos labai lengva supainiot. Labai neryškūs.
O dabr 19 sav. Jau gana aiškūs. Tik per pilvo sieną nesijaučia. Dar pajusit!. Požymiai turi dingt, o jei su dopleriu girdit tai viskas gerai
laukit vizito ramiai
klajos parašė:
Nooo... negąsdink![]()
Aš du vaikinukus augindama, mielai trečią mergaitę "gaučiau". Ketvirto vaiko nepla…
Na aš po tokio pasiekitimo irgi galvoju ar nepasikeis vėl.
Na aš tai buvau išsigandusi, kad mergaitė, nes jau žinau, kaip su bernu yra. Nors ir su pirmu taip pat pergyvenau, kaip berna reiks augint.
Tai, o jums gal tie bernai daug anūkių parūpins, tai irgi gali būt su kaupu
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai