2025.06.23 21:13 (prieš 11 mėn.)
AsSaSG parašė:
Sveikos! Mano mažytė puiiikiai užvakar/vakar parodė, jog metas įvesti 3-čią maitinimą! 😅
Man labai pasiteisina orkaitėje pasikepti daržovių, pvz batatų, sviestinio moliūgo, kriaušių ir tada turiu ruošinių kitos dienos pietums. Mes maitinam pagal KVP (BLW), tai vaikui belieka tik smulkiau pateikti savo maistą, arba jei kokie makaronai tai su daržovių tyrele sumaišau. Tikrai daug laiko susitaupo. Nu ir tas, kad nusitraukinėti nereikia, man visada smalsu būdavo kaip mamos viską spėja, kurioms tenka nusitraukinėti pieną, nu bet akivaizdu, kad nespėja.
Va mes nors susipaprastinom buitį, man vargas pagaminti bet ką, nes nors ateinu į virtuvę verksmas, riksmas, šliaužioja, kanda į kojas, steveriasi, bando lipti, tas pats ir tvarkantis, viena žaidžia tik kol nieko neveikiu, vis nueinu prie darbų, ašaros. Aukštoj kėdutėj nesėdi, bando stotis ir verkia, pririšta į vaikjuostę nebesiduoda, nešyklėje veržiasi lauk ir verkia. Nu tai su verkinčia darau maistą, bet labai širdis plyšta.
Svarstau gal veidu į pasaulį nešyklę pabandyti, nes kai atsisukus į mane nemato ką darau ir labai nelaiminga būna.