Aneta5 parašė:
Maniskiai pirmieji nei vienas ne sliauziojo,sunus pats pradejo vaikaciuoti 1,3men,dukra 10men.🤷♀️Nezinau nuo ko priklauso
Čia turbūt ta teorija, kur mergaitės viską daro greičiau, nei bernai 😀
Aneta5 parašė:
Maniskiai pirmieji nei vienas ne sliauziojo,sunus pats pradejo vaikaciuoti 1,3men,dukra 10men.🤷♀️Nezinau nuo ko priklauso
Čia turbūt ta teorija, kur mergaitės viską daro greičiau, nei bernai 😀
Edarva parašė:
Mes nesedim ir neropojam. Bet reabilotologe sakė sodinti ir būtinai, kad tvirtetu pilvo raumenys. Sodinti sau ant kelių, sodinti ant pagrindo, švelniai pakisus savo…
Mankštoje tik suejus 6men pradejo rodyt kaip sodint lele. Ir jau pati atsisedus seda nekrenta. Neropoja tik šliaužia🙂
Obelėlė parašė:
O mūsų berniukas net nežada šliaužti, vaizdas toks, kad kam šliaužti, jei viską gali pasiekti versdamasis. Ir taip keliauja iš vieno kambario galo į kitą, jei reiki…
Pas mane irgi panašiai, lovoi bando šliaužti galva nuleides žemyn. O šeip tai arba ratu sukasi ,kad pasiektu, arba verčiasi vis 😆😆😆
Vv1207 parašė:
Pas mane irgi panašiai, lovoi bando šliaužti galva nuleides žemyn. O šeip tai arba ratu sukasi ,kad pasiektu, arba verčiasi vis 😆😆😆
Pas mus lovyteje ir lovoje taip darydavo kurį laiką,bet po to vis lavinau ant žemės šliaužti prilaikius kojytės iš galo, arba tiesiog,kad galėtų atsispirti darydavau sieną tai gal pora savaičių ir dabar šliaužia nuo vieno kambario galo iki kito 😁 tai nenurasykite dar, neužilgo pradės,o tada niekaip nesustabdysit 😄
ssaannddraa parašė:
O pas mane stumiasi atgal, į priekį net nebando 🤷♀️
Kinezė sakė,kad normalu, kad šliaužimas pradideda nuo atbulinio
Obelėlė parašė:
O mūsų berniukas net nežada šliaužti, vaizdas toks, kad kam šliaužti, jei viską gali pasiekti versdamasis. Ir taip keliauja iš vieno kambario galo į kitą, jei reiki…
Pas mus tas pats, po namus keliauja sukdamasis pilvas nugara, nugara pilvas 😃
ssaannddraa parašė:
O pas mane stumiasi atgal, į priekį net nebando 🤷♀️
Mums irgi atbulomis pradėjo šliaužti,o paskiau į priekį pradėjo,tai čia normalu 🙂
Sveikos mamytes! Gal kuri susiduret su tridiene? 3dienas karsčiavom 38.5 . Užvakar buvom pas daktarus, kraujo tyrimai geri, gerklyte truputi paraudonavus buvo. " Nuraše" viska ant dantukų, nes kaip tik patinusios dantenos pas mus. Temperaturos vakar nebebuvo, vakare pasimate ant kaktitess. O šiandien jau daugiau. Tai ar galejo vis dėlto būti tridiene? 

5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai