vivid parašė:
Gal buvo brokolis ir išsigando tekstūros? 🙈 kokie visi vaikai skirtingi 😃
Cukinijos pailgas gabaliukas, bet jis net nepatietė, tiesiog žiūrėjo 😅
vivid parašė:
Gal buvo brokolis ir išsigando tekstūros? 🙈 kokie visi vaikai skirtingi 😃
Cukinijos pailgas gabaliukas, bet jis net nepatietė, tiesiog žiūrėjo 😅
Aš į tyrele buvau imaišiusiu špinatu, nes kiek žinau turi daug geležies . O tada ejome pas daktare ir užsiminiau apie špinatus, tai daktare sake, apeikite dar kolkas špinatus, nes juose daug nitratu, kurio vaikas dar nesuvirškina tai sake luktelt dar. Aišku jeigu truputi imaišisi i maista, nemanau,kad kažkas gali atsitikti. Bet sake privenkti dar ir špinatų ir burokėlių 🫣🫣 tai net nežinau 😆😆😆
Vanesa1207 parašė:
Aš į tyrele buvau imaišiusiu špinatu, nes kiek žinau turi daug geležies . O tada ejome pas daktare ir užsiminiau apie špinatus, tai daktare sake, apeikite dar kol…
Taip, šios daržovės linkusios kaupti iš dirbožemio notratus, bet verdant/kepant jų sumažėja, tai saikingai gal nieko tokio
čia kaip ir ryžiuose gausu arseno, kuris yra toksinas, bet daug kas nuo mažų dienų juos duoda 😅
Aha su tom rekomendacijom labai lengva pasimesti. Naujosios sako, kad vaikams iki 4 metų nerekomenduojama pankolių arbata, nors net vaistinėse jos gausu su prierašu nuo 8 mėn...
Ir su alergenais taip pat. Net gydytojų alergologų rekomendacijos skiriasi, dėl alergenų įvedimo. 🤷🫣
Daviau mini gabaliuka trupucio nes labai jau ziurejo🙈🤣tas zvilgsnis žudo...
Ir ka?-kramte kaip didelis🙈🤗Supratau,kad tikrai zmogutis auga labai greitai.
Siaip bijau duoti gabaliukais dar,7 men tik buvo 25d.idedu avieciu i koses arba super garden dziovintu saltyje vaisiu👌
Nuo zirneliu pute pilvuka,bet pabezdejo ir tiek.Nupirkau briuselio kopustu,bandysiu ryt.
Vistiena,triusiena,kalakutiena topu topas pas mus.
Man kitas klausimas del pienuko,tos kurios maitinate ar nusitraukinejate,kad nesumazetu?Maniskis max per diena 3k tik atsigeria is ju tik 1k rimciau(apie nakti nekalbu)Vakarop pries miega jau labai tusti papukai atrodo🤭
Aneta5 parašė:
Daviau mini gabaliuka trupucio nes labai jau ziurejo🙈🤣tas zvilgsnis žudo...
Nemanau, kad reikia nusitraukinėti, nes kaip tik mažėja pagal vaiko poreikį, taip po to ir pilnai nutraukt bus lengviau, be guzų ir pan😊
Nedaviau dar kiaušinio. Noriu dar biški palaukti. Stebiu kaip valgo tai gabaliukais tik banano gabaliukus nuo šaukštelio duodavau. Ir taip su dviem dantim bando kažka🤔😂 kaip kramtyti ar kąsti. Šiandiena anties ragavo su moliugu, morka ir brokoliu. Labiau patiko negu veršiena😀 bet smagu stebėti kaip maivosi su tuo maistu😀😀😀 terlė
UgNė J. parašė:
Nedaviau dar kiaušinio. Noriu dar biški palaukti. Stebiu kaip valgo tai gabaliukais tik banano gabaliukus nuo šaukštelio duodavau. Ir taip su dviem dantim bando kaž…
Rekomenduoju neduoti gabaliukų nuo šaukštelio 🫣 dėl to vaikai ir ima patys į rankas didesnius gabalėlius, sutrina tarp pirštų ir dedasi, ar kad galėtų atsikąsti tokio dydžio kokio jiems reikia, iškart suspaudžia gomuryje ir sutrina su liežuviu, o duodant mažą gabaliuką gali ir žiaugčiot, ir įtraukti į gerklę, pradėt springti, po tokių patirčių po to tikrai bijosit pereit prie gabaliukų 🫠
vivid parašė:
Rekomenduoju neduoti gabaliukų nuo šaukštelio 🫣 dėl to vaikai ir ima patys į rankas didesnius gabalėlius, sutrina tarp pirštų ir dedasi, ar kad galėtų atsikąsti tok…
Aš buvau padėjus brokolio ir kalafioro gabaliukais, tai ji padarė košę ir nei vienas gabaliukas nepateko į burną 😀😀😀 paskui su rankom pasidarė plaukų kaukę 😀😀😀
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai