Laimutė12 parašė:
Pradžioje buvo terminas Lapkričio 6, o šiai dienai nusikėlė iki spalio 31, po 4 savaičių pasidalinsiu kiek dar nusikelsim 😁
O tai kuriuo dabar tiket ir vadovautis? 😁😁😁
Laimutė12 parašė:
Pradžioje buvo terminas Lapkričio 6, o šiai dienai nusikėlė iki spalio 31, po 4 savaičių pasidalinsiu kiek dar nusikelsim 😁
Elanders parašė:
Aš aplamai galėčiau turbūt gyva būt arbūzais-braškėm-šilauogėm-pomidorais 😂😂😂😂😂
Man kokosas ne tinsta tik kojas pradeda traukti mėšlungis paryčiais 😄
viktorijabazariene parašė:
Beto kuri susidurete su mėšlungis kojų traukimo geriate kažka?![]()
Magnį. 🙂
viktorijabazariene parašė:
Beto kuri susidurete su mėšlungis kojų traukimo geriate kažka?![]()
Gerkite magnio miltelius, diastoral, greiciau pasisavina organizmas. Gydytoja ji rekomendavo. Sugeriau visa dezute, bet galvoju toliau vartoti, nes vakare irgi kojas lyg traukia/tempia.
Elanders parašė:
Aš jau pasimetus, nes trečias kartas kai terminas pasikeitė bet manau vadovausiuos paskutiniu nurodytų 😁
Manęs vis klausia ar nekietėja pilvas... o aš nežinau kas tas per daiktas 🫢🤦♀️
Gal kuri galit paprastai paaiškinti, koks tai jausmas?
Man būna , kad pilvas pasidaro didesnis( kaip draugės, kuri jau 36 sav laukiasi) , atrodo visas pilnas toks, kaip išpūstas - net atrodo šonkaulius plečia, duria , skauda..... tai čia tas variantas? Ar čia dar kažkas kito? 🤔
Laimutė12 parašė:
Aš jau pasimetus, nes trečias kartas kai terminas pasikeitė bet manau vadovausiuos paskutiniu nurodytų 😁
Nes man pagal datas viena, pagal pirmajį echo kita, pagal antrą dar diena kita mažiau.... bet kad naujai nustatytų tai nieks nieko nesako - kaip įrašyta pirminė data knygutėj taip ir nesikeičia
Elanders parašė:
Manęs vis klausia ar nekietėja pilvas... o aš nežinau kas tas per daiktas 🫢🤦♀️
Tai ir bus greičiausiai
Man šiemet palaikomoji nuo erkių turėjo būt 🙈 bet kadangi dar maitininau ir dar lauktis pradėjau, tai gydytoja sakė nieko nenutiks, kad palaukių po gimdymo. O nuo gripo tik su pirmu nesiskiepijau, pavasarį jau nebe skiepijo 😅 kažkaip bandėm vis atsekti, kodėl dukra praktiškai neserga, o jei serga tai tik vieną dieną, aišku genai ir t.t. kas be ko, bet šiaip vieną dalyką tik pastebėjom, kad su ja aš nuo gripo pasiskiepijau
su antra dukryte irgi skiepijausi, nu tfu tfu tfu, bet va 10men apart minimalios slogytės nieko rimčiau neturėjo. Tai gal ir tie skiepai suveikė
Dėl pilvo kietėjimo aš pradžioj irgi nesuprasdavau kai klausdavo,bet kai jau atsirado tie kietėjimai... Kai akmenukas pilvas pasidaro, tos pasipūtęs šiek tiek ir kietas liečiant... Magnio ir viskas puikiai
Už poros valandų varau echo...pirmą kartą teks lankytis pas vyriškį ☺️ tokiuosi tikrai taip smulkiai apžiūrės kaip atsiliepimuose rašo
smalsu ar nuojauta pasitvirtins ir šiaip kaip auga ar viskas gerai...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai