V.Ž.Amber parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytės! Gal būt jau buvo tokia tema, nespėju su komentarais, bet.. Ką galvojate dėl kokliušo skiepo? Ar planuojate skiepytis?😊
Neplanuoju skiepintis ypač nėščia. Jokių intervencijų 🙉
V.Ž.Amber parašė:
Sveikos būsimos ir esamos mamytės! Gal būt jau buvo tokia tema, nespėju su komentarais, bet.. Ką galvojate dėl kokliušo skiepo? Ar planuojate skiepytis?😊
Neplanuoju skiepintis ypač nėščia. Jokių intervencijų 🙉
Vika25 parašė:
Sveikos. Aš su tokiu klausimu, ar jau ruošiatės leliukams, perkat ką nors ? 😁 ar aš čia viena tokia kuri nieko neturi ir dar nesiruošia nieko pirkt ? 😆
Nežinau dar lyties. Tai dar nieko ir neperku 😊 ir daug visko liko nuo pirmagimio. ☺️
Vika25 parašė:
Sveikos. Aš su tokiu klausimu, ar jau ruošiatės leliukams, perkat ką nors ? 😁 ar aš čia viena tokia kuri nieko neturi ir dar nesiruošia nieko pirkt ? 😆
Labas as šiektiek jauciuosi pamišus, turiu jau vezimelį, lovytę ir rūbelių 🙈😍
V.Ž.Amber parašė:
Kaip tik planuoju pasitarti su gydytoja, dėl šių skiepų. Nes girdėjau kad labai didelis sergamumas dabar kokliušu..
Siaip esu už šį skiepą.
V.Ž.Amber parašė:
Laba, skiepysiuos būtinai
Radau vieną mini online konferenciją besilaukiančioms. Ji nemokama, tai dalinuosi. Gal kažkuriai bus įdomu prisijungti ir pasiklausyti. 🔗 https://mylu.lt/pages/konferencija-mylu-nestukes
boružėsLaimė parašė:
Radau vieną mini online konferenciją besilaukiančioms. Ji nemokama, tai dalinuosi. Gal kažkuriai bus įdomu prisijungti ir pasiklausyti. 🔗 https://mylu.lt/pages/konf…
Ačiū, kad dalinatės! 🌸
Samaa parašė:
Labas as šiektiek jauciuosi pamišus, turiu jau vezimelį, lovytę ir rūbelių 🙈😍
aš taip pat🥹 kaip sužinojau kad bus mergaičiukė, pradėjau viską po truputi pirkti.
Piper2025 parašė:
Būtinai skiepysiuosi, juk su koksliuso skiepas nėštumo
Metu būtent skirtas kad susidaryti imunitetas kūdikiui . Ypač kai dabar padaugėjo …
Aš tikiuosi, kad galima kas 2 metus skiepytis. Nes kai kasdien matau, kas gali buti nuo kokliuso, tai noris vaika apsaugoti
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai