Avietuke1 parašė:
Kol dabar nedirbu,kol su mažyle VPA, netaikiau NPD na ir pabandžiau deklaruot pajamas,nu mane tenkina tenkina tokia suma😅😅😅 reiks ir šiais metais netaikyt,nesitikėj…
Jau galima teikti?
Avietuke1 parašė:
Kol dabar nedirbu,kol su mažyle VPA, netaikiau NPD na ir pabandžiau deklaruot pajamas,nu mane tenkina tenkina tokia suma😅😅😅 reiks ir šiais metais netaikyt,nesitikėj…
Jau galima teikti?
julyp parašė:
Jau galima teikti?
Na šiaip nuo kovo mėn,bet man leidžia jau dabar,bet dar nepateikiau,tik pažiūrėjau,gal dar keisis suma😆
Avietuke1 parašė:
Na šiaip nuo kovo mėn,bet man leidžia jau dabar,bet dar nepateikiau,tik pažiūrėjau,gal dar keisis suma😆
Na, sakyciau anksti duomenys suvaiksciojo😃 net keista, nes niekad taip anksti jau rodo
Pūkė2020 parašė:
Na, sakyciau anksti duomenys suvaiksciojo😃 net keista, nes niekad taip anksti jau rodo
Aha ir man įdomu kaip čia taip,ir vyrui jau viską rodo pateikta😀
Pūkė2020 parašė:
Ir man paskaičiavo, bet neteiksiu padarysiu, tai kai paskelbs, kad galuma teikt
nematau banko duomenų dar, o deklaraciją formuoja, tai šiek tiek įtartina
Sakykit kaip su tais montessori bokstelaiis ar kazkas jau bando ar dar per anksti musu pypliukams? Nes seneliai sako galvokit del dovanu ...siaip.norejau jo.galvpju virtuveje kol gaminsiu vaiaks stoves ziures ....
Aha pabandziau ir as uzpildyt deklaracija tai tikrai suma gan didele grazintina
Katty parašė:
Sakykit kaip su tais montessori bokstelaiis ar kazkas jau bando ar dar per anksti musu pypliukams? Nes seneliai sako galvokit del dovanu ...siaip.norejau jo.galvpju…
Turim mes ta bokštelį,bet manau dar gerokai per anksti statyt ją ten
Katty parašė:
Sakykit kaip su tais montessori bokstelaiis ar kazkas jau bando ar dar per anksti musu pypliukams? Nes seneliai sako galvokit del dovanu ...siaip.norejau jo.galvpju…
Iš vinted nupirkau. Vyras perdažyt baigia ir bandysim. Tik manau, kad anksti dar. Na po truputį pratinsis ir tiek
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai