Mysan parašė:
Bet kaip tyčia iki tos 12sav laikas slenka laaaabai lėtai 🙈
Vėžlio greičiu
Mysan parašė:
Bet kaip tyčia iki tos 12sav laikas slenka laaaabai lėtai 🙈
Vėžlio greičiu
Jola. parašė:
Net nežinau patarkit. Įsidarbinau į nauja darbą tik mėnesį su trupučiu dar dirbu... bet jau labai blogai jauciuosi ir galvoju jei imsiu nedarbingumą tai atleis či…
Padirbėti 3mėn ir tada galit čiuožti į nedarbingumo,arba jei jau ten nei per kur tada į biržą. 😉
Mysan parašė:
Čia pirmas darytas hcg?
Aha pirmas. Mazokai ane?
Mysan parašė:
Aš tokius gėriau planuojant nėštumą. Nes jie skirti labiau ciklui reguliuoti 🤔
Juos galima vartoti nėštumo metu, nurodyta ant pakuotės
Justina92 parašė:
O geras as kazkur skaiciau kad nesciosios irgi geria, hmm reikes tada kitus gal nusipirkti 😊
Tikrai drąsiai gerkite . Nurodyta ant pakuotės, kad vartoti nėstumo metu
Polene parašė:
Gyd patarė nasonexa vartoti, nes jis tik vietiskai veikia, nepatenka i sistemine kraujotaka
Nasonex yra hormoninis ....
Jola. parašė:
Parazitine liga 😀 kur buna žalioj mėsoj ir pan kirmeliukai 😀
Toksoplazmoze galima užsikrėsti nuo katės, jei ji valgo žalią mėsą ar kiaušinius
Deimante Vy parašė:
Aha pirmas. Mazokai ane?
Mažokai nes reikia žiūrėti kaip kyla 🙂
adriuke parašė:
Juos galima vartoti nėštumo metu, nurodyta ant pakuotės
Aš nesakiau kad negalima, sakiau LABIAU skirtas sureguliuoti ciklą ir vaisingumui. Nėštumo metu pasitarus su gyd jį vartoti galima, pvz jei yra aukštas cukraus kiekis, jis mažina diabeto rizika. Kitoms gyd.jo nerekomenduoja gerti🤷🏼♀️ Tad aš geriau pasitarčiau su gyd. 🙂
Bona parašė:
Padirbėti 3mėn ir tada galit čiuožti į nedarbingumo,arba jei jau ten nei per kur tada į biržą. 😉
Neimanoma padirbėti 3 Men nes jau vemiu ir tampo visa. Ir kartu galvos skausmai stiprus. Imu nedarbingumą, o paskui bus kaip bus.. po nelaimes pasakiau sau, kad jei bus galimybe vėl tureti vaiku daugiau nebesidraskysiu...
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai