Svaja1234 parašė:
Sveikos papasakokit iki kada leidotės vaistus? Nes leidžiuosi inhixa ir šiandien po apžiūros man pasakė kad turiu leistis iki gimdymo, bus CP ir dar po gimdymo 6sav…
Visą nėštumą ir dar 6 savaites po CP.
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįSvaja1234 parašė:
Sveikos papasakokit iki kada leidotės vaistus? Nes leidžiuosi inhixa ir šiandien po apžiūros man pasakė kad turiu leistis iki gimdymo, bus CP ir dar po gimdymo 6sav…
Visą nėštumą ir dar 6 savaites po CP.
Svaja1234 parašė:
Hematologė sakė, kad leistis iki gimdymo ir po jo 6 savaites. Gimdžiau natūraliai, santarose man buvo duotas nurodymas leistis tik 6 dienas po gimdymo 🤷♀️ bet kokiu atveju - visą nėštumą reik leistis.
Kadangi žinojau, kada gimdysiu, turėjo nuleisti vandenis ( nors ir taip gimdymas prasidėjo natūraliai) tai buvau gavusi nurodymą parą prieš gimdymą nesileisti, kad sumažinti kraujavio riziką ir gauti galimybę gimdyti su epidūru (vistiek jo negavau 🤣)
_Raudonplaukė parašė:
turiu 2 likusias pakuotes fraxiparine. Galiu atiduoti nemokamai už siuntimo kainą. Jeigu kam reikia - rašykite ;) žinau, kad ne visos gauna kompensavimą, o vaistai…
Gal galit foto įkelti?
vaivadaite parašė:
Labas vakaras, Iki kelintos savaitės gėrėte aspiriną?
36
Pykčiūrna8 parašė:
36
Ačiū
Gabriele_70 parašė:
Sveikos, damos, gimdymas su AFS, tik cezaris galimas? Gimdysiu santarose, gal esat buvę ten pas kokį hematologą? Ypatingai tą, kuris dirba su gimdyvėm. Natūraliai k…
Galit gimdyt ir taip ir taip
Sveikos. Aš su savo keista istorija gal gausiu kokių patarimų ar įžvalgų.. leidausi fraksipariną, 7 savaitę prasidėjo alergija, pilvo niežtėjimas paraudimas. Pakeitė į zibor, bet... tas raudonumas ir niežėjimas visai nepraeina nors matau kad po zibor susileidimo tos vietos nereaguoja. Tai nesinori dar kitkuo keisti nes ir taip buvau pradėjus tepliot tai aspiriną nutraukė. Gal turit patarimų kaip pamažint tą niežtėjimą kuris dar išlikęs po fraksiparino 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ naktim negaliu miegot
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai