Pykčiūrna8 parašė:
Leidausi pvz 15 val tai ir atsukus laiką leidausi 15 val. Nieko nekeičiau
Dar šiandien suaileidau senuoju laiku, ryt tuomet leisiuos kaip visada leisdavaus. Ačiū.
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįPykčiūrna8 parašė:
Leidausi pvz 15 val tai ir atsukus laiką leidausi 15 val. Nieko nekeičiau
Dar šiandien suaileidau senuoju laiku, ryt tuomet leisiuos kaip visada leisdavaus. Ačiū.
Svaja1234 parašė:
Sveikos papasakokit iki kada leidotės vaistus? Nes leidžiuosi inhixa ir šiandien po apžiūros man pasakė kad turiu leistis iki gimdymo, bus CP ir dar po gimdymo 6sav…
As dar nesileidžiu, bet man gydytoja sake visą nėštumą reikes ir po keletas savaičių.
Svaja1234 parašė:
Sveikos papasakokit iki kada leidotės vaistus? Nes leidžiuosi inhixa ir šiandien po apžiūros man pasakė kad turiu leistis iki gimdymo, bus CP ir dar po gimdymo 6sav…
Taip, visą nėštumą ir pagal naujas gaires po CP 6 sav
Pykčiūrna8 parašė:
Taip, visą nėštumą ir pagal naujas gaires po CP 6 sav![]()
Bet juk jie skystina kraują tai kaip galima juos iki galo nėštumo? Man baimė ima dėl cp o dabar dar didesnė su tais vaistais
Svaja1234 parašė:
Bet juk jie skystina kraują tai kaip galima juos iki galo nėštumo? Man baimė ima dėl cp o dabar dar didesnė su tais vaistais
Man darė cp, viskas praėjo labai gerai
o ko Jūs tikitės su tokia diagnoze kad kaip aspiriną nutrauksi? Aišku jei Jums planinis cp rinkčiausi trečio lygio ligoninę jei bijote
Pykčiūrna8 parašė:
Man darė cp, viskas praėjo labai geraio ko Jūs tikitės su tokia diagnoze kad kaip aspiriną nutrauksi? Aišku jei Jums planinis cp rinkčiausi trečio lygio ligonin…
Nereikia nei rinktis, buvo įsakyta kad Kaunas arba Vilnius
Svaja1234 parašė:
Nereikia nei rinktis, buvo įsakyta kad Kaunas arba Vilnius
Tai ramiai ir laukit susitikimo
viskas bus gerai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai