kristin84 parašė:
o kur anglijoje gyveni?![]()
Londone gyvenu
kristin84 parašė:
o kur anglijoje gyveni?![]()
Londone gyvenu
Vilcikute-mazute parašė:
Ka seima maitinote siandiena? as silkes su bulvytem, buvau tingine kad greiciau![]()
![]()
cepelinais
Vilcikute-mazute parašė:
gal Silvercrest Foods ? ten manasis dirbo tuom metu
Jo ten pat
dziaugiuosi is ten isejusi pagaliau, paskutiniu metu visai nesiskaito su zmonem, anksciau ir algos buvo didesnes kentet buvo galima.. o dabar tai ziauru, tiek zmoniu pasikeite, senu ne kazin kas belike. o kiek jis ten pradirbo laiko?
kristin84 parašė:
Jo ten patdziaugiuosi is ten isejusi pagaliau
o tai Robertas su Rita ten dar dirba? (turetum pazinot) vyras ten ir ilgai pradirbo, "saskem" zaide
manau supratai ka turejau omenyje.
Labai malonu kad priimat
As tai labai pasimetusi esu kai reiks pradeti tvarkytis visus dokumentus del dekretiniu del vaiko gimymo, plius dar mastau bandyti gauti nama is counsulo
nes dabar kur gyvenam tik 1kambario namas, plius seimininkai nelabai nori vaiku,kad butu . tai biski man galvos skausmas sutatis iki gruodzio 24d Neduok dieve lieps iki to iseiti
tada kaledos bus liudnos ir as su pilvu, o i kambariuka gyventi nelabai cia aplink kas nori nes kai esi nescia
Alvukas parašė:
vuo, kaip kartais gaunasiman gal ka pririnksit mamos :D?
mielai turiu du maisus pilnus mergaitisku rubu puse net nepLIESTU O JAU PERMAZI
kristin84 parašė:
Jo ten patdziaugiuosi is ten isejusi pagaliau, paskutiniu metu visai nesiskaito su zmonem, anksciau ir algos buvo didesnes kentet buvo galima.. o dabar tai ziauru, tiek zmoniu pasikeite, senu ne kazin kas belike. o kiek jis ten pradirbo laiko?
jo algos buvo normalios . gaila kad dabar taip nera. ilgai dirbo 3-4 metus mazdaug.
Vilcikute-mazute parašė:
o tai Robertas su Rita ten dar dirba? (turetum pazinot) vyras ten ir ilgai pradirbo, "saskem" zaidemanau supratai ka turejau omenyje.
Oij Rita tai jau kokie 3 metai kaip nebedirba, isvaziavo i lietuva su dukra ir paliko Robke nes gert pradejo labai, nors jis iki jos atvaziavimo ir i taurele linkes buvo kiek pamenu. va neperseniausiai ji atleido nes nesusitvarke valdzia su juo, koki menesi paeina i darba o paskui 2 sav neina-uzgeria, organizmas issekes tai pora kart darbe buvo nukrites del epilepsijos...nu nusivaziavo vyras juodai po Ritos isvaziavimo. na supratau ka norejai pasakyti bet zinok siuo metu ten jau robotai stovi nereik jau rinkti tu burgeriu
Morkyte25 parašė:
Labai malonu kad priimat![]()
![]()
As tai labai pasimetusi esu kai reiks pradeti tvarkytis visus dokumentus del dekretiniu del vaiko gimymo, plius dar mastau bandyti gauti nama is counsulo
nes dabar kur gyvenam tik 1kambario namas, plius seimininkai nelabai nori vaiku,kad butu . tai biski man galvos skausmas sutatis iki gruodzio 24d Neduok dieve lieps iki to iseiti
tada kaledos bus liudnos ir as su pilvu, o i kambariuka gyventi nelabai cia aplink kas nori nes kai esi nescia
![]()
Bet tai gal nevaris is buto gal persigalvos dar, juk nebus kiaules per sventes varyt laukan
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai