monce parašė:
sekret1.com.ua/g2747478-osen-zima-2013 man cia fainu treningu yra
grazus!
uzsisaket nors viena? man cia daug neaiskumu kas ir kaip...
monce parašė:
sekret1.com.ua/g2747478-osen-zima-2013 man cia fainu treningu yra
grazus!
uzsisaket nors viena? man cia daug neaiskumu kas ir kaip...
o kaip patikrint ar pardavejas ne sukcius? ziurit "feedback" ar ka? i ka atkreipt demesi? nes noriu svarkeli uzsisakyt, bet neturi ne vieno feedback, bei dar raso kad fabrikelis atostogauja nuo sausio 23 iki vasario8, bet el pprekyba vyksta....el prekyba pradeta nuo gruodzio 30..aciu uz info
psss parašė:
o kaip patikrint ar pardavejas ne sukcius? ziurit "feedback" ar ka? i ka atkreipt demesi? nes noriu svarkeli uzsisakyt, bet neturi ne vieno feedback, bei dar raso k…
Baik tustint AliExpress
Bondzorno parašė:
Baik tustint AliExpress![]()
![]()
na toki svarkeli uzmaciau, visvien reiks pavasariui..o cia gan pigiau
Sandriuke parašė:
aciu![]()
o as bijojau ka spaust, galvoju dar ka atsauksiu
man taip buvo, su tom kelnytem Sandriuke, o po to raso jau "normal tracking"
psss parašė:
na toki svarkeli uzmaciau, visvien reiks pavasariui..o cia gan pigiau![]()
As noriu Aronui treningu noriu pavasariui ir vasarai...bet dar laukiu,kiek dar jis i auksti stiebsis
Bondzorno parašė:
laba diena,gal kuri apsipirkinejate pvz is tokiu puslapiu? sekret1.com.ua/g3666566-novinki-yanvar-2014
o kazin kaip su muitais jei urmu reikia pirkti?
wikutuke parašė:
o kazin kaip su muitais jei urmu reikia pirkti?
Nezinau as...todel ir klausiu
Siaip man rodos urmu skaitosi,kai viena preke pvz vsu dydziu?ne?Neisivaizduoju as.....is kazkurio puslapio,tai atrasejog sumokate ten tuos 70lt ar kiek ir nebereik moketi nieko,kai gaunu prekes
Bondzorno parašė:
Nezinau as...todel ir klausiuSiaip man rodos urmu skaitosi,kai viena preke pvz vsu dydziu?ne?Neisivaizduoju as.....is kazkurio puslapio,tai atrasejog sum…
nu taip kai wienos rusies wisi dydzia ir spalwos-urmu, bet cia 10 prekiu tai tikrai nemazai jau...reiktu parasyt kuriem nors, nes cia daug kas pardawineja sitas prekes
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai