G. G. parašė:
Sveikos mamytes, kaip gyvenate? 🤗🤰 Norėjau pasidžiaugti, kad galų gale praėjo kosulys, išsisukau be antibiotikų. Bronchitas buvo. Ir dar nuo rūgštingumo kosulys kil…
Kramtau vaisine guma
G. G. parašė:
Sveikos mamytes, kaip gyvenate? 🤗🤰 Norėjau pasidžiaugti, kad galų gale praėjo kosulys, išsisukau be antibiotikų. Bronchitas buvo. Ir dar nuo rūgštingumo kosulys kil…
Kramtau vaisine guma
G. G. parašė:
Frutin kramtomos tabletės.
G. G. parašė:
Mani mama kazkada sakydavo kad nenaudoti tableciu tai reikia kokius 4 zirnius po liezuviu isideti ir laikyti. Su pirmu vaiku dariau taip
Sveikos mamytes rasau pamastymui ka jus darytumete jei jums duotu riktis ar cezari ar paciai gimdyti... nes man panasu bus tokia situacija. Mano abu cezariai su pirmu nesidare gimda ir jau paskutine min buvo nuspresta operuoti su antru galvojau gimdysiu bet deje placenta pirmaeige buvo ir jis atkeliavo 8 menesiu. Dabar 13m tarpas kaip ir galeciau pati gimdyti...tai idomu kaip jus galvojat.
Butterfly@ parašė:
Sveikos mamytes rasau pamastymui ka jus darytumete jei jums duotu riktis ar cezari ar paciai gimdyti... nes man panasu bus tokia situacija. Mano abu cezariai su pi…
Jei leidzia sveikata as uz natūralu gimdymą, bet ne per prievartą, turi būti leista moteriai rinktis pagal jos istorija
Butterfly@ parašė:
Sveikos mamytes rasau pamastymui ka jus darytumete jei jums duotu riktis ar cezari ar paciai gimdyti... nes man panasu bus tokia situacija. Mano abu cezariai su pi…
Labai individualu. Pas mane pirmas buvo extra cp dėl preeklampsijos. Su antru vaiku jau nebenorėjau pati gimdyti, nes nebepasitikėjau sveikata, buvo visokių kabliukų kaip spaudimas, tinklainės degeneracija ir pan., bijojau, o ir sunkus nėštumas buvo psichologiškai išsekinęs. Tai pasirinkau planinį cp pas ginekologės rekomenduotą gydytoją ir viskuo likau patenkinta. Abiem atvejais sugijau nesunkiai, po cp antrą dieną jau viena rūpinausi sūnumi, nes vyras buvo su dukryte namie, dėl karantinų negalėjo padėti.
Butterfly@ parašė:
Jeigu pirmi 2 cezariai, didelė rizika randui gimdoje plyšti gimdymo metu, nes jis išplonėja. Geriau planinis cezaris, kam rizikuoti savo ir vaikelio sveikata.
Liepa93 parašė:
Jeigu pirmi 2 cezariai, didelė rizika randui gimdoje plyšti gimdymo metu, nes jis išplonėja. Geriau planinis cezaris, kam rizikuoti savo ir vaikelio sveikata.
Nėra ta rizika labai didelė
Kažkada pati domėjausi ,nes turėjau pirmą cezarį .Tai, jei gerai prisimenu , po pirmo cezario randui plyšti gimdymo metu yra 0.70 proc tikimybė , o po antro cezario 1.3proc. lyg .
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai