emilijaproc parašė:
Baisu 😅 Ir kas žiauriausią kad jeigu skauda pilvą , ir dar jeigu spardosi oj kaip smagu būna 🤣 Bent jau pas mane tai nejaučia kada naktis kada diena , spardosi past…
Man tas pats
emilijaproc parašė:
Baisu 😅 Ir kas žiauriausią kad jeigu skauda pilvą , ir dar jeigu spardosi oj kaip smagu būna 🤣 Bent jau pas mane tai nejaučia kada naktis kada diena , spardosi past…
Man tas pats
Vilte9 parašė:
Sveiki, tikriausiai ne čia rašau bet kitos grupės tinkamos ne randų , 38/39 savaitę " jausmas lyg dūrtu su peiliuku tarpvietę , ar buvo kam nors taip ? Gydytoja nie…
Man taip traukia apatinį pilvo presą, lb nemalonu, sunku rast pozą, kad praeitų. Magnio gėrimas vakarais kiek sumažino jų dažnumą, bet vis pasitako.
Uoga13 parašė:
Mano terminas buvo prieš tris dienas, tai šiandien vizito metu, sakė kad jau viskas ten prasivėrė ir belieka laukti, jei iki 5dienio niekas neįvyks, važiuoti į prii…
Lygiai tą pati situacija, jei iki penktadienio neprasideda tai vykti į priėmimo sk. pasitikrinti 😊
LapeSu parašė:
Lygiai tą pati situacija, jei iki penktadienio neprasideda tai vykti į priėmimo sk. pasitikrinti 😊
O į kokią ligoninę važiuosite? 🙂 judėjau, siurbiau, datules valgiau, aviečių arbatas gėriau 🙂😅 bet va vistiek nieko 🤭
Uoga13 parašė:
O į kokią ligoninę važiuosite? 🙂 judėjau, siurbiau, datules valgiau, aviečių arbatas gėriau 🙂😅 bet va vistiek nieko 🤭
Į Klaipėdos universiteto ligonine 😊 o Jūs?
LapeSu parašė:
Į Klaipėdos universiteto ligonine 😊 o Jūs?
Aš Vilniuje🙂 ech, na tai per atstumą palaikysime viena kitą 🤭
Uoga13 parašė:
Aš Vilniuje🙂 ech, na tai per atstumą palaikysime viena kitą 🤭
Aš irgi Vilniuje, man akušerė išrašius siuntimą, sakė jeigu iki penktadienio nieko nebus, tai penktadienį nuvažiuot į santaru priėmimą apžiūrai 😁
Kaip jaučiatės tos, kurios dar laukia termino dienos? Man rytoj sueina 38 sav. ir vis nerimas lenda, sunku net kažką daryti, atrodo visos mintis tik sukasi apie tai, ta nežinomybė man kelią stresą. Gyvenime viską planuoju, o čia nežinai kokią naktį ar rytą pasikurs veikla ir dėl to baisu 🙈
Taip pat, vilnietės kur gimdysite?
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai