2022.05.15 14:40 (prieš 4 m.)
saulė_vandeny parašė:
Tyriausi skydliaukės hormonus, tai su jais viskas ok. Prieš porą mėn tyriausi prg 7 dpo, tai buvo labai geras, vadinasi ov vyksta. Tyriausi prolaktiną ciklo pradžio…
Tas viskas ok irgi gana salyginis pasakymas. Planuojancioms ne visi rodikliai tokie pat yra ok kaip neplanuojancioms, kaip pvz TTH ir PRL, bet turbut ta ir turejot omeny 🙂
saulėtoji0 parašė:
Man buvo nustatyta gimdymo data 05-13, į dekretą planavau nuo balandžio 1, žinoma, jei nebūtų jokių komplokacijų. Tikrai puikus metas, vasara, visą dieną gali būti …
Tikrai svarbu gimtu sveikas kudikis, o kada tik niuansai, galiu garantuoti, kad visiems menesiams rastume tiek pliusu tiek minusu
Šarlotė@ parašė:
Na va... Ryt būčiau jau dekrete (taip, vis dar skaičiuoju....) 🙂 deja... Vietoj to šiandien sulaukiau dar vienos 1cd 🙃 gyvename toliau 🦋
Ak kaip gaila
viliuosi tavo TAS menuo visai uz kampo jau laukia 🙂
Little_Miu parašė:
O kokie jūsų geležies atsargų rodikliai? Ką vartojate papildomai? Aktualu ir man...vis galvoju vartoti ar ne papildomai. Šeimos daktarė taip ir nepasakė...
Feritinas 12, bandau tardyferona naudoti miksuojant su smart hit gelezim. Tardyferonas recepti is ir nelabai toleruoju, bet sake gydytoja tarsyferon "stipresnis" tai bent kas kelias dienas pavartoti
Man sake jau anemija ir siaip labai daznai silpnuma ir nuovargi jauciu