monce parašė:
pas vilkiniene.o tu?
mano daktaras kedainiuose yra privatus bet dar esu as marej ir man reike 13 eiti pas kur nors daktare ir nezinau pas ka cia eiti visu as ju bijau
monce parašė:
pas vilkiniene.o tu?
mano daktaras kedainiuose yra privatus bet dar esu as marej ir man reike 13 eiti pas kur nors daktare ir nezinau pas ka cia eiti visu as ju bijau
Sveikutės mergaitės. Sveikos naujai prisijungusios, labai smagu, kad mūsų vis daugiau ir daugiau. Aš šiandien tik neseniai prisijungiau, nes neturėjom elektros nuo 4 ryto, audra pridarė bėdų. Dabar lėksiu darbelių dirbt, nes nieko negalėjau be elektros, pas mus viskas jos varoma, nei vandens turėjau, nei kaitlentė veikė, žodžiu niekas.
laukiantistebuklo parašė:
taip, dabar jau iki 16,30 val drasiai galiu su jumis plepeti![]()
cia kai atsisedi tai atsitraukt neina
ligita1976 parašė:
Sveikutės mergaitės. Sveikos naujai prisijungusios, labai smagu, kad mūsų vis daugiau ir daugiau. Aš šiandien tik neseniai prisijungiau, nes neturėjom elektros nuo 4 ryto, audra pridarė bėdų. Dabar lėksiu darbelių dirbt, nes nieko negalėjau be elektros, pas mus viskas jos varoma, nei vandens turėjau, nei kaitlentė veikė, žodžiu niekas.
tai gyvenai kaip akmens amziui
monce parašė:
cia kai atsisedi tai atsitraukt neina![]()
na ne viusada man, kartais is vis kompo nejungiu, siandien reikejo, nes uz interneta ir tel sumokejau.
mama nori leliuoko parašė:
mano daktaras kedainiuose yra privatus bet dar esu as marej ir man reike 13 eiti pas kur nors daktare ir nezinau pas ka cia eiti visu as ju bijau![]()
nu as pas ja ir pries 8 metus ejau,is kauno atvazineja ji,man tai nieko ji visai
monce parašė:
nu as pas ja ir pries 8 metus ejau,is kauno atvazineja ji,man tai nieko ji visai
cia ji ir privaciai
monce parašė:
tai gyvenai kaip akmens amziui
Tai jau tikrai.
Ir kaip tie žmonės anksčiau gyvendavo?
ligita1976 parašė:
Tai jau tikrai.Ir kaip tie žmonės anksčiau gyvendavo?
![]()
bet ir patenkinti buvo
monce parašė:
cia ji ir privaciai
tai gal gali paskyt kur man cia je rasti?
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai