MamaGiedre24 parašė:
Man vidurius paleidzia kai tik pagalvoju o jeigu dabar viskas prasidetu
Man ir taip yra buve
, nuo tos minties kartais panieka uzeina ir sirdis baladojas..bet niekur nedingsim, gimdyt teks
, man tai visai ant nosies
MamaGiedre24 parašė:
Man vidurius paleidzia kai tik pagalvoju o jeigu dabar viskas prasidetu
Man ir taip yra buve
, nuo tos minties kartais panieka uzeina ir sirdis baladojas..bet niekur nedingsim, gimdyt teks
, man tai visai ant nosies
stonkuviene parašė:
Na man jau nuo 29sav buvo kaklelis sutrumpejas ir nesciuju cholestaze. Tai grese prieslaikinis tai su gulimu rezimu datempiau iki 37sav ir mazylis pasibelde pats. G…
sveikinimai
kaip pati jauciates, ar sklandus gimdymas buvo?
stonkuviene parašė:
Na man jau nuo 29sav buvo kaklelis sutrumpejas ir nesciuju cholestaze. Tai grese prieslaikinis tai su gulimu rezimu datempiau iki 37sav ir mazylis pasibelde pats. G…
Sveikinu.. Mano pirmoji taip pat 37+0 savaite gime ir svoris buvo 3120... Tai daktaras sake visai norma, sunkiau butu pirmakart didesni leliuka isgimdyti...
As per si nestuma kol kas priaugus 8kg... Bet mano apetitas visai dinges, galiu visa diena nieko (apart ledu) nevalgyti..
. Bet va sultis geriu litrais kasdien... O siandien puse arbuzo sukirtau, dabar lakstau i wc kas 15ka min...
Ireland parašė:
O mano toks pilvukas +14kg,terminas birzelio 6d![]()
Labai graziai atrodot. Vat taip va atrodo svytincios .
As atvirksciai visa subjaurota istinus
Musu terminas sutampa o atrodom visiskai skirtingai..
endema parašė:
Labai graziai atrodot. Vat taip va atrodo svytincios .
As atvirksciai visa subjaurota istinus![]()
O kiek jus priaugot?nesijauciu as labai jau svytinti:)bijau jau po truputi..
asiuke parašė:
Mamytes, kylo klausimas, gimstant leliukui, jei esu uz draugo neistekejus, ir norim leliukui suteikti jo pavarde gimus, ar reikia kur kreiptis, pas notara? kazi kok…
As girdejau kad pas notara abiem reike eit jis ten patvirtinc ir tada su kaskokiu lapu reiks eit i netrikacijos skyriu kad padarytu gimimo ludijima o koke kaina tai nez ir man tas rupetu koke kaina
eziniene parašė:
Musu terminas 06.16dper nestuma priaugau 17kg
![]()
Dailei atrodai bet pas jus pilvukas ar jau nusileides
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai