GimGim parašė:
Gal kuri žinot, pasidariau antikunų tyrimą sausio 5d., atsakymą gavau sausio 6 dieną ryte. Bet į e.sveikata vis dar atsakymas neįkeltas, klinika nebedirba, dirbs ti…
Susidūriau su ta pačia problema ir aš...
Dėl COVID-19 skiepų kyla daug klausimų nėštumą planuojančioms, žindančioms ir nėščioms moterims. Skaityti
visą straipsnįGimGim parašė:
Gal kuri žinot, pasidariau antikunų tyrimą sausio 5d., atsakymą gavau sausio 6 dieną ryte. Bet į e.sveikata vis dar atsakymas neįkeltas, klinika nebedirba, dirbs ti…
Susidūriau su ta pačia problema ir aš...
GimGim parašė:
Manau svarbu, kada pasidarėte testą. Man tik kitą dieną po tyrimo sukėlė, bet užfiksuota buvo būten tyrimo atlikimo data. O GP sakė prasitęs, kai baigs galioti esamas.
akiumelis parašė:
Manau svarbu, kada pasidarėte testą. Man tik kitą dieną po tyrimo sukėlė, bet užfiksuota buvo būten tyrimo atlikimo data. O GP sakė prasitęs, kai baigs galioti esam…
O ar galiotu dar antikunu testas jeigu ryt pasidaryciau?
ciobrelis parašė:
O nenumušinėjote temperatūros vaistais?
As kai skiepijau Astra 1ma ir 2ra kartus, nesilaukiaundar. Tai taip, numusinejau, bet nenusimusdavo. Visiska tragedija buvo.
Dabar sustiprinanti buvo pfiser - temp nebuvo pakilusi is viso.
Marimari parašė:
As kai skiepijau Astra 1ma ir 2ra kartus, nesilaukiaundar. Tai taip, numusinejau, bet nenusimusdavo. Visiska tragedija buvo.
Tikrai nefaina. Man pačiai dar nebuvo taip, kad vaistais nenumuštų.
aurikaraa parašė:
O ar galiotu dar antikunu testas jeigu ryt pasidaryciau?
SAM buvo rašoma, kad iki 9d.imtinai reikia pasidaryti, tai 10d.jau išeitų, kad vėlu.
akiumelis parašė:
SAM buvo rašoma, kad iki 9d.imtinai reikia pasidaryti, tai 10d.jau išeitų, kad vėlu.
Dariausi 6d. į sistemą įkėlė sekmadienį, šiandieną gp pasitesė dviem mėn. Turiu du skiepus.
13 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai