Marsiete parašė:
Užmečiau akį - panos jūs ten vėl pjaunatės ir visai ne pagal temos pavadinimą![]()
Yra kas pjaunasi (ne aš) - bet paprastai yra kas normaliai atsako į klausimus ;)
Marsiete parašė:
Užmečiau akį - panos jūs ten vėl pjaunatės ir visai ne pagal temos pavadinimą![]()
Yra kas pjaunasi (ne aš) - bet paprastai yra kas normaliai atsako į klausimus ;)
auksyteyte parašė:
Pas blogus kunigus lankotėspati pasimetėte savo pasakose ir nebežinote kaip uodega išsukti
Aš nesilankau pas jokius kunigus
Jūs tiesiog eilinė nieko apie savo pačios tikėjimą neišmananti krikščionė
dievinu tokius atvejus
man nieko išsukinėt nereikia. Aš balsu žvengiu iš jūsų komentarų ir išsisukinėjimų, nes neturit ką pasakyt atgal
Ir aš pasimečiau? Aš? Jūs man aiškinsit apie pasimetimą? Čia yra visi prieštaravimai sau ir pasimetimai Biblijoj. Taip kad pasilaikykit tokius komentarus sau

A graphical representation of the contradictions in the bible. Each red line links 2 contradicting statements.
Contradictions in the Bible. N.d. Photograph. Project Reason. 2009. Web. 4 May 2013.
auksyteyte parašė:
Aš sakau nesu ten kokia davatka, bet gali man dabar kas ką nori aiškinti, įsitikinau pati, kad egzistuoja tie visi nužiūrėjimai, nuo tos dienos kai padariau tą ritu…
Pas manė irgi gyvenime buvo tokių įvykių,kad siaubo filmuose dar to nemačiau.LB juokinga skaityt pasisakymus to numačiusių,ir tvirtinančių,kad t ner
Mary.S parašė:
Ne apie dievą tema buvo, jei gerai skaityt mokuO apie prisifantazavimus su nebūtinai linksmom pabaigom. Pati nusukot temą į šoną, o dabar varot mane lauk? Tušči…
Gal tų eik issimiegot ar tau svesto vandens atsiųsti blogiui iš tavęs išvaryti?
BonBon parašė:
Taip, pagal krikščioniu tikėjima yra nuodėmė tikėti prietarais.
BonBon parašė:
Taip, pagal krikščioniu tikėjima yra nuodėmė tikėti prietarais.
Tas tiesa,bet mes ne prietarų vaikomes,o matom ir zinom daugiau už eilinį zemieti.ir jei daugiau patyrem,negalvokit,kad tai mūsų prietarai
barboryte19 parašė:
Pas manė irgi gyvenime buvo tokių įvykių,kad siaubo filmuose dar to nemačiau.LB juokinga skaityt pasisakymus to numačiusių,ir tvirtinančių,kad t ner
Jau kur gi be tavęs
mato toliau už eilinį žemietį
prietarai yra bobučių išmislas, nes anksčiau kažkaip reikėdavo paaiškint fizinius dėsnius, chemiją ir viską, kas aplinkui yra
barboryte19 parašė:
Pagaliau ją užblokavo... kažkada būsi ir pati ta sena bobutė Mary. S... nesuprantu kas jei bet jausmas toks lyg velnes būtų apsėdęs.
Nieko čia nuodemingo, nuodemingiau įsakimų nesilaikyti, juk nieko nenužudom ar nevogiam su tikėjimu kad nužiūrėjimai egzistuoja. Sakau kol nepabandžiau ir vaikas nenurimo tikėjau, kad taip būna, bet gal ne taip stipriai kaip dabar. Aš ir netikiu viskuo šventai, bet yra prietarų kurie yrą pasiteisinę.
auksyteyte parašė:
Pagaliau ją užblokavo... kažkada būsi ir pati ta sena bobutė Mary. S... nesuprantu kas jei bet jausmas toks lyg velnes būtų apsėdęs.
Bukit ramios ja nepirma karta blokuoja
.Atblokuos ir vel bus visom saldu
auksyteyte parašė:
gerai,nes užkniso jau ji negyvai...tikrai kaip apsėsta.vienam sakiny už tikėjimą,kitam griežtai prieš.pasimetus asmenybė....
Anemun parašė:
Bukit ramios ja nepirma karta blokuoja.Atblokuos ir vel bus visom saldu
![]()
pasūdysim tada jai
Mary.S parašė:
nes pasirodo, nei biblija skaityta, nei tas tikėjimas toks jau svarbus. Ot gražu![]()
![]()
Čia nieko keista kad neskaityta - nes tik tokie neskaitę ir gali tikėt. Katekizmo santraukos užtenka. Paskaitytų visus šventus raštus tai sužinotų už ką pačios turi būt akmenim užmėtytos, papjautos, ketvirčiuotos, ir kitas 2000 metų senumo moralės normas. Tada gal suprastų kad tie raštai to paties amžiaus žmonių parašyti. Bet ne, turbūt niekad nesuprastų
nes kunigas vis kartoja "Dievo žodis"
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai