2021.08.20 11:39 (prieš 4 m.)
fleur68 parašė:
Kad nejautėt ar "oficialiai" nesirgot, nereiskia, kad nesusitikot su virusu. Turiu nemažai pažįstamų, kurie mane, kad nesirgo, bet pasidarę antikūnių serologinį tyr…
Na, kaip sakaiau, visi mano aplinkoje nesirgi, vienitelis su kuo turiu glaudzius kontaktus - testuojamas nuolat. As labai skrupulingai dezinfektuiou rankas ir man visada patiko laikytis atstumu nui kitu zmoniu (nesu is tu, kur megsta apsikabineti draugus ar seima, tiesa sakant zmones, kuriuos man patinka apsikabinti yra 3 ir dvi is ju Lt). Viesuoju transportu nesinaudoju. Lauke labiau vaikstau oo miskus ir vietas, kur mazai zmoniu buna. Rankas dezinfektuiju pries ieidama i parduotuve, kartais keliata kartu parduodtuveje ir isejus is jos. Pries ikipant i masina ir islipus is jos. Nuo tada kaip pastojau, vaikinas imuse nauja iproti, kad kas karta paimus kazkoki daikta is saldytuvo (vandens buteli, pieno paka i ect.), kai ji idedu atgal, einu plautis rankas... Germofobas.
Tai jei vejas nepripute, turiu mikroskopine galimybe, kad su virusu teko susidurti.
aisku butu faina, jei buciau prasirgusi nesimptomine forma, bet ir ta max galejo butu kai tik pandemija prasidejo ir jau iki db visi antykuniai butu isisbezdeje.
O del astetisko gyvenimo. Tas tiesa. Is pradziu atrodo labai sunku, o tada susidraugauji su ta ramybe ir atrodo, kad na kodel anksiau sau neleidau taip ramiai gyventi. Kai gyvenau Vikniuje, buvau labai priirisusi prie to skubejimo, zmoniu gausos, tada kai pabuvau Londone, atrode, kad Vilnius nejudrus, kad reikia daugiau veiksmo. O po to kai teko pagyventi Italijoe, kur gyvenu mazam regine, toli nuo didmesciu, toli net nui miesto, priemiestyje, kur mazas kaimukas su 300 gyventoju, kur gyvenimas teka letai, kur visi atsipalaidave, kur jei iseini tam tikrom vanlandom net nesutiksi nieko, kur saugu bet kuria valanda sumascius iseiti po kiema pasibasyti. Grizus i Vilniu supratau, kad man jau per daug judejimo. Manau svarbiausia ismokti leisti sau prisitaikyti prie gyvenimo tekmes, kur be butum ir megautis sia akimirka.