Kristinukas parašė:
Teoriškai sakyčiau kad ne, nes mažiau nei 8,5. Kai daktarė pakomentuos parašykit ką sakys. Taip įdomu labai
GD neprilipdė, sakė prasisukau
bet prie kiekvieno kraujo tyrimo visur gliukoze papildomai tikrins dėl atsargos
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįKristinukas parašė:
Teoriškai sakyčiau kad ne, nes mažiau nei 8,5. Kai daktarė pakomentuos parašykit ką sakys. Taip įdomu labai
GD neprilipdė, sakė prasisukau
bet prie kiekvieno kraujo tyrimo visur gliukoze papildomai tikrins dėl atsargos
Viltieslasas parašė:
GD neprilipdė, sakė prasisukaubet prie kiekvieno kraujo tyrimo visur gliukoze papildomai tikrins dėl atsargos
![]()
Na va džiugu dėl jūsų
RitaN parašė:
Prieš kurį laiką buvo diskutuota apie skirtingus rodmenis, tai noriu pasidalinti ir savo patirtimi. Vakar po vakarienės pasimatavus buvo 7,2 ir nusprendžiau pabandy…
Man kartais ir taip būna, GD reguliuoju dieta, bet kartais rodikliai būna virš normų, tada antrą kartą ir trečią kartą pamatuoju ir jau būna normos ribose. 😅 Tai nesuko galvos, pasitikiu antru ir trečiu matavimu. 😊
Evelynn parašė:
Sveikos 🌺 ar gali paskutines neštumo savaites cukrus šokonėti? Ar tai labai pavojinga? Mums jau 38+4, iki šiol kontroliavau su dieta, dabar pradėjo šokinėti…
su pirmagyme man irgi gale šokinėjo labai, bet tik mityba žiūrėjau kad ir aukštesnis cukrus buvo
eva. parašė:
Sveikos mamytes, o sakykite kaip su saldiklio butent sacharozes vartojimu nestumo metu?buna naudoju i kose ar kepinius skonio lasiukus is myprotein
Tai pažiūrėkit ar jum nekelia nuo jų. Visom skirtingai
aš naudojau myprotein lašus, man tiko.
Milena00 parašė:
O pavalgius ir laukiant 2 val iki matavimo galima vandeni gerti?
Galima
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai