Br4ske parašė:
Parasysiu ir as 😊 mano kaklelis apsiutas dar pries nestuma, 26sav gale buvo 1,3 ir piltuvelio formos, santarose subrandino plauciukus ir siandien jau lygiai 33sav
…
O jus, naturaliai gimdyti negalite? Siuvo Lp budu?
Jeigu gimdos kaklelis ima trumpėti ne prieš pat gimdymą, o ankstyvesniu nėštumo laikotarpiu, kyla persileidimo arba priešlaikinio gimdymo rizika. Skaityti
visą straipsnįBr4ske parašė:
Parasysiu ir as 😊 mano kaklelis apsiutas dar pries nestuma, 26sav gale buvo 1,3 ir piltuvelio formos, santarose subrandino plauciukus ir siandien jau lygiai 33sav
…
SunMoon parašė:
Galiu naturaliai, per apacia siuvo.
Sveikos, merginos.
Na ką, nuo penktadienio ir aš guliu Kauno klinikose. Kaklelis 1,6cm. Subrandinom plaučiukus. Šiandien 30 savaičių. Laikys iki 32. Kaip norėčiau pilnai išnešioti iki galo.
Dabar galvoju, jeigu gydytojai, nebūtų atšauke apsiuvimo, galbūt viskas vyktų sklandziau...
Plius progesteronas, gal yra vilties 🙈
Raskila93 parašė:
Man siandien 32 sav. As labai tikiuosi bent iki 34 sulaukt. Tik kad kaklelis 8mm tai labai labai baisu. Bet tikiu, kad pavyks kazkaip iki 34 istempt 🙏😊
Aš nuo 23savaitės su sutrumpėjusi kakleliu buvau 1.35cm o nuo 27savaitės sutrumpėjo iki 3mm poto užaugo iki 7mm ir va man jau 38 savaitė ir vis dar nesirodo 🙂
asryte198 parašė:
Aš nuo 23savaitės su sutrumpėjusi kakleliu buvau 1.35cm o nuo 27savaitės sutrumpėjo iki 3mm poto užaugo iki 7mm ir va man jau 38 savaitė ir vis dar nesirodo 🙂…
Oho! Cia jau stebuklas! 🤯
O kaip jus jautetes visa ta laika? Ta prasme kokie skausmai? Mano kai toks kaklelis, tai kai pradeda vaikas judet atrodo, kad tuoj islys 🙈 suduria arba taip isispaudzia atrodo i ta kakleli, kad ojojoj....
Raskila93 parašė:
Oho! Cia jau stebuklas! 🤯
O kaip jus jautetes visa ta laika? Ta prasme kokie skausmai? Mano kai toks kakleli…
Būna ir man suskausta net suklumpu bet aš daug gilių ir mes laikomės gal iki termino galo išlaikysim o terminas vasario 9
Sveikos, jungiuosi į kompaniją 🙋♀️ Gal kartu lengiau bus 🤝
Dvi dienas skaičiau visą temą. Tikrai šauniai moterys išnešioja (gal labiau išguli) net kritinėse situacijose. Tas smagu ir visas sveikinu.
Mano istorija - pirmas spontaniškas priešlaikinis gimdymas 34 sav. Priežastis nežinoma.
Šitame nėštume labai atsargi, bet vis kietėja pilvas. Prieš savaitę pamatė piltuvėlį, kaklelis nebuvo sutrumpėjęs. Gal sustresavau, bet po to labai kietėjo ir po paros iškeliavau į ligoninę. Ten rado sutrumpėjusį kaklelį - apie 2,5cm. Tai magnio lašelinės, stabdantys gimdymą vaistai ir plaučiukų brandinimas. Pabuvus ligoninėje kelias dienas piltuvėlis labai sumažėjo, prieš išvažiuojant gk išmatavo apie 3,5 - beveik 4 cm, žiūrint kuriuo kampu matuosi. Tai mistika, ar jis čia taip atsistatė, ar kažkas matuoti nemoka, bet apsiverkiau iš laimės ir išvažiavau namo. Gulimo rėžimo nepaskyrė, bet esu super išsigandusi ir lovoje leidžiu 80% laiko, atsistojus pilvas sukietėja. Žinau gulimo rėžimo rizikas, kadangi nepaskyrė kraują skystinančių vaistų, stengiuosi bent šiek tiek judėti. Pagal mm, dar nėra pilnų 28 sav, bet pastojimas buvo keliomis dienomis anksčiau, o pagal echo tai mažylė dar didesnė, gal net apie 29 sav atitinka, tai tas šiek tiek ramina.
Šeima rūpinasi, leidžia gulėti. Trečiadienį gydytoja žada patikrinti kaklelio ilgį. Saugausi ir meldžiuosi 🙏
Raskila93 parašė:
O Jusu kaklelis koks buvo??
Kaklelio ilgis buvo 1 cm
asryte198 parašė:
Nu va jau mums ateina į pabaiga 37+5 ištempėmjau viskas praėjo
![]()
Labai smagu dėl Jūsų 👏🏻🥳 skaičiau daug istorijų, tai nebeatsipaistau, jums buvo apsiūtas kaklelis, ar kokios kitos priemonės padėjo išnešioti iki galo?
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai