Reina09 parašė:
O kiek komplektukų drabužėlių reiktų? Aš įsidėjau 5 kompletukus drabužėlių ( siaustinukas ir šliaužtinukas), ar tiek pakankamai bus?
Turetu uztekti
Reina09 parašė:
O kiek komplektukų drabužėlių reiktų? Aš įsidėjau 5 kompletukus drabužėlių ( siaustinukas ir šliaužtinukas), ar tiek pakankamai bus?
Turetu uztekti
Sveikos mamytes, kai laukiausi pirmojo vaikelio susidūriau su po gimdymo skirtų reikmenų problema. Tuo metu labiausiai pasitarnavo suaugusiųjų sauskelnes. Bandžiau ieškot apatinių bet nesėkmingai, nors mano dydis xl, vis tiek tai spaudžia, tai nepatogu. Antrojo nestumo gale padariau ta pačia klaida ir vėl nusipirkau tuos apatinius, problema nepasikeitė 😅 tad ir toliau naudojau suaugusiųjų sauskelnes kol jos nesibaigė, o aš pamiršau nusipirkti 😅 turėjau tu gigantiškų įklotų, tačiau įprasti apatiniai jiems netinka. Pasikuisiau spintoje ir radau! Vyro apatinius sortukus 😅 koks palengvėjimas. Kaip gerai tiko, kaip patogu 😄 taip ir isvaiksciojau su vyro apatiniais sortukais kol nesibaigė stiprus kraujavimas 😂 Tad, dalinuosi savo atradimu, gal kažkam tai bus pagalba ir patogumas 😁
Diskusija perkelta iš kitos temos
Sandri32 parašė:
Sveikos mamytes,norejau paklausti koks jusu gimdyves krepšelis buvo,ar rinkini pirkot ar pati komplektavot?🤔 Kokia butent sudetis jo? Pirmas neštumas man tai nežin…
Tikrai prireiks:
Ranksluoscio kunui,
mazesnio ranksluoscio apatinei kuno daliai,
asm. higienos priemoniu, kempines,
Pampersu suaugusiems-pirmas dienas, nes po naturalaus gimdymo tikrai buna daug kraujo.
Dideliu iklotu, po gimdymo.
Kaikurios perka tinklines kelnaites vienkartines.
Zindymo liemeneliu,
iklotuku i liemenele-po pirmo gimdymo ypatingai gaminasi pienukas ir kartais suslampa liemenele.
chalatas,
dregnos serveteles,
patogi pizama ar naktiniai persirengimui.
Cia mano nuomone, dalykai be kuriu neissiversi. Kiekviena dar pagal save nusprendzia ka isideti papildomai.
Sandri32 parašė:
Labai ačiū už sąrašiuka,labai dvejojau del pampersu suaugusiems😊
Jeigu jums pirmas nestumas-suprantama. As irgi per pirmaji gimdyma neisivaizdavau kiek bus kraujo ir naiviai isidejau tik iprastinius paketus. Deje, nepagelbejo.
Sandri32 parašė:
Tai visdelto sauskelniu reiks manau😊
Tikrai reiks!!! Pirkausi Tena sausklenes kelnaites. Aš jas naudojau dar ir namuose savaitę ar dvi po gimdymo. Labai gerai. Ir dar dėjausi tas tokias kelnaites ant jų tinklines vadinamas, kad gerai viską prispaustų. Po gimdymo viskas valosi, kraujo nemažai, visokių dar gleivių būna.
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai