Alaja parašė:
ne, pas mane dėti apvalūs , 400 ml. Labai daug komentarų esu girdėjus, kad apvalūs pasidaro kaip lašo formos su laiku. Nežinau kiek tiesos yra. Pirmą kartą dėjausi,…
O koks gyd. operavo?
Alaja parašė:
ne, pas mane dėti apvalūs , 400 ml. Labai daug komentarų esu girdėjus, kad apvalūs pasidaro kaip lašo formos su laiku. Nežinau kiek tiesos yra. Pirmą kartą dėjausi,…
O koks gyd. operavo?
Alaja parašė:
na mano gal tik foto didelė krūtinėmama sakė, kad nepasakytų kd čia implantai, nelabai matosi po rūbais... norėjau didesnės , kad viršuje matytus tas push up ef…
Tikėtina, kad dėl Motiva implantų, nes jie sliudžiu paviršiumi ir turi didelę riziką nusmukimui. Prieš savo op nemažai domėjausi ir teko aptikti tikrai daug blogų patirčių su šiais implantais dėl būtent nusileidimo. Mane operavęs gyd ir keletą kitų, kuriais domėjausi visai nebededa motivos dėl šios komplikacijos..
Alaja parašė:
būtent. Dauguma chirurgų gali beleką pasakyt, kad tik įbrukt paslaugą.. Dabar nuoširdžių gydytojų sunku surasti....
Eikit pas kita gyd. ir nesakykit, kas operavo. Sakykit uzsienyje. Tada pasakys teisybe, jei kas blogai. Nueikit gal i santaras pasikonsultuot, su seimos gyd. siuntimu.
Alaja parašė:
būtent. Dauguma chirurgų gali beleką pasakyt, kad tik įbrukt paslaugą.. Dabar nuoširdžių gydytojų sunku surasti....
Nueikite pas Ryti Norku, jis tikrai nuoširdžiai pasakys kodel taip atsitiko. Nemanau kad imsis siūlytis "taisyti" nes ne jo būdui. Ne dėl pinigų žmogus dirba
plumera parašė:
Nueikite pas Ryti Norku, jis tikrai nuoširdžiai pasakys kodel taip atsitiko. Nemanau kad imsis siūlytis "taisyti" nes ne jo būdui. Ne dėl pinigų žmogus dirba
Gal zinote kur galima pamatyti jo darbu? Nerandu nei psl nei insta... Aciu!
Laurita36 parašė:
IG jis neturi, sakė jam nereik, nes nesiorientuoja į masines operacijas. Yra kažkiek jo psl https://www.plastinesoperacijos.lt/
Laurita36 parašė:
Wow! Mano nuomone - nepasakyciau, kad pas Jus implantai! Atrodo visiskai naturali krutine! 🤔🙄 bet ar tai blogai, ar gerai? Itariu ne tokio vaizdo norejosi. 🙂 Jus grazaus sudejimo - ne kudena. Todel taip ir ziurisi vizualiai. Jeigu butumete smulki - bandau isivaizduoti tikrai sakyciau kazkas po sios operacijos ne taip. Ne taip implantas turetu "stoveti". 🙄 kaip mes "lentutes" dauguma dejomes implantus tai pokytis akivaizdus ir stovi vietoje. O pas Jus ir turio ir riebalo ir odos turbut buvo. Labai gerai butu palyginti kaip Jus atrodete pries operacija??? Wooow - tikiu koks dabar Jums galvos skausmas..🙄❤️
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai