2013.04.11 23:39 (prieš 13 m.)
Esu visai sumišusi. Nežinau ką daryti. Vėluoja man mano dienos jau kaip 4 diena. Kaip jau anksčiau minėjau, vasario 22 dieną mum plyšo prezervatyvas, 30min bėgyje išgėriau Escapelle tabletę. Kovo 8 susirgau. Jaučiu, kad tuoj sprogsiu. t.y pilvas visas išsipūtęs, jį ypač vakarais maudžia, atrodo, kad tuoj tuoj susirgsiu, bet kaip nėra kraujo taip nėra... tik kažkokios gelsvos spalvos išskyros teka. Visa apsispuogavus, net žiūrėt baisu į veidrodį. Jaučiuos kaip nesavam kailyje, viskas nervuoja, viskuo nepatenkinta - sakyčiau, kad čia labai labai stiprus PMS man. Lindau į verdančias vonias kelias dienas iš eilės, kad prisišaukčiau savo dienas, bet nieko. Tada nusprendžiau nusipirkti nėštumo testą, negalėjau sulaukt rytojaus, tai pasidariau iš karto... proceso metu lyg ir išryškėjo antra juostelė, bet praėjus nustatytam laikui, ta juostelė pradingo. Anksčiau dariaus nėštumo testus, tai jokių išryškėjimų proceso metu nebuvo, kaip pravarydavo tą vietą kur antra juostelė turėtų būt, taip ir pravarydavo palikdamas baltą laukelį. O dabar net persigandau, kai pamačiau, kad kažkas ne taip... na labai įdėmiai žiūrint, tam tikru kampu buvo galima pamatyti antros juostelės kontūrus, o juostelės viršus ir apačia buvo violetinės spalvos, bet jų nesimato, kai žiūri tiesiai į testą(kasetinį). Tikiuosi, kad nesu nėščia ir tos antros juostelės kontūrai tėra mano vaizduotės vaisius. Dabar pažiūrėjus į testą - nieko nesimato - balta ir viena ryški kontrolinė juostelė. Rytoj žadu dar vieną testą pasidaryt, dėl šventos ramybės ir rezultatą duot apžiūrėt vaikinui. Labai tikiuosi, kad tai tas vaistas man sujaukė visą ciklą. Kaip minėjau anksčiau, vaikelio dar tikrai nenoriu, nežinau ką daryčiau, jei vis dėl to sužinočiau, kad esu nėščia.