2012.09.10 11:12 (prieš 13 m.)
Simona911 parašė:
Oi, Sanita, sveikinimai tau patys dideliausi
Kaip mazyte tavo? Ar spejote i Siaulius nuvaziuoti? Musu leliai sves gimtadienius ta pacia diena
Aciu visoms uz sveikinimus
Na kaip sakiau mano dukriukas paskubejo visu menesiuku pasirodit tai yra neisnesiota, rugpucio 27 diena netiketai pajutau kazka slapia galvoju nejaugi vandenis bega, greit i toleta ziuriu jo kelnaites slapios, dar vienas pasikeiciu, uzsimaunu pilkas ,kad aiskiau matyt ir vel yra, tad greitai vyrui paskambinau pasakiau kas yra, gryzo greit mane i priemima, patvirtino vandenis ,kad bega tad iskviete greitaja ir i siaulius tiesei nuveze mane, gimdykloi 14 val jau buvau, gimda savaime daresi, o 00 40 min gime dukra, tik biski man ja parode ir greit isnese, neuzdejo ant krutines, parveze mane i palata visa nakti negalejau uzmigt o sekancia diena suzinojau ,kad mergyte renimaicijoi ligoninei praleidom 2 sav panasiai tik iseinant laukan tesuzinojau, kad dukriukas pirma nakti trauke is mirties gniauztu, truko jai alsavimo buvo prijungta prie aparaturos, mat 35 sav pagimdziau, bet siai dienai mes kuo toliau tuo stipriau, pienuko turiu, is krutines nelabai nori valgyti tenka pientraukiu naudotis, mat priprato ligoninei is buteliuko, ir tai geras pasiekimas nei is zondutes maitinama buvo. Va kokia mano istorija