Jolanta-K@J mama parašė:
Darbe galit VPA imti iki kiek norit. T.y galit ir iki 2-ju metu, sodroj pildot iki 18 men, o kai vyras ims savo neperleidziamus menesius, darbe nutrauksit VPA.
O jei po vyro mėnesių vėl į VPA noriu? Vėl prašymas sodrai?
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Darbe galit VPA imti iki kiek norit. T.y galit ir iki 2-ju metu, sodroj pildot iki 18 men, o kai vyras ims savo neperleidziamus menesius, darbe nutrauksit VPA.
O jei po vyro mėnesių vėl į VPA noriu? Vėl prašymas sodrai?
lape_snape0 parašė:
Ačiū! Tai kai aš nutrauksiu darbe, vyras turės pildyt sodroj dėl tų neperleidžiamų, taip?
Darbe ir sodroj.
Bar.bar parašė:
o jei nenutrauksiu, tiesiog negausiu išmokų, bet į darba eiti nereiks? Ar gerai suprantu?
Jei vyras ima vpa, tai turite nutraukti, nes du asmenys vpa ant to pačio vaiko tuo pat metu būti negali. Tai darbe jūs galite nutraukti vpa ir mokamų arba nemokamų atostogų prašyti. O paskui vyrui pasibaigus vpa, darbui vėl prašymą ir iki 2 metų vpa tęsti.
kkiiss parašė:
Jei vyras ima vpa, tai turite nutraukti, nes du asmenys vpa ant to pačio vaiko tuo pat metu būti negali. Tai darbe jūs galite nutraukti vpa ir mokamų arba nemokamų …
Nu bet kokia nesamonė kai pagalvoji, pirmyn atgal rašinėt reiks tuos vpa prašymus 🤦♀️
Kirch. parašė:
O jei vyras neima tų neperleidžiamų mėnesių, nieko nereikia daryti? Tiesiog negauni pinigų ir tiek? Ar reikia vyrui dar kažkokį "atsisakymą" rašyti?
Kiek žinau, tai nieko daryt nereikia... Tik finansiškai nukenčiate ir tiek..
ReDi. parašė:
Nu bet kokia nesamonė kai pagalvoji, pirmyn atgal rašinėt reiks tuos vpa prašymus 🤦♀️
Suprantu, bet iš kitos pusės,gi niekas nežino tik jūs, kada kas eis ar neis tų VPA... Nes pvz.: aš kadangi kasmetinių atostogų turiu, tai vieną mėnesiuką kitais metais norėčiau ir paskui dar kitais vieną mėnesiuką jau😃 Paatostogausim su šeima ir vyrui kasmetinių atostogų naudot nereiks... Nes realiai vyras gali imti ir kokius 4 kartus po 2 savaitės😃
kkiiss parašė:
Kiek žinau, tai nieko daryt nereikia... Tik finansiškai nukenčiate ir tiek..
Na aš kaip suprantu, tai nenukenčiam, nes vyras, ar eina, ar neina gaus tą patį..tiek, kad nepabus namuose
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai