Amarila parašė:
O kiek jum metų?
Jauna aš, bus 24.
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįAmarila parašė:
O kiek jum metų?
Jauna aš, bus 24.
Gelytexo parašė:
Jauna aš, bus 24.
Nesuprantu to vieno atsakymo, risk unchanged, gal dėl jo siunčia?
Gelytexo parašė:
Jauna aš, bus 24.
Tada nzn 🙄
Viikk parašė:
Nesuprantu to vieno atsakymo, risk unchanged, gal dėl jo siunčia?
Neįsivaizduoju, paaiškino tik, kad del apsigimimų. Sako neimkit į galvą tik, ta prasme kaip neimt į galvą. Nu vienu žodžiu. Aišku gerai, kad siunčia įsitikinti ar viskas gerai, bet vistiek nu taip atrodo neramu.
Gelytexo parašė:
Neįsivaizduoju, paaiškino tik, kad del apsigimimų. Sako neimkit į galvą tik, ta prasme kaip neimt į galvą. Nu vienu žodžiu. Aišku gerai, kad siunčia įsitikinti ar v…
Tai aišku... Tai siuntime turėtų būti įrašyta kodėl siunčia
Viikk parašė:
Tai aišku... Tai siuntime turėtų būti įrašyta kodėl siunčia
Specialus patikrinimas dėl įgimtų formavimosi ydų, deformacijų ir chromosomų anomalijų
Nu va kas parašyta, paskaitau ir verkt noris. Nesuprantu jeigu tyrime low risk..
Gelytexo parašė:
Neįsivaizduoju, paaiškino tik, kad del apsigimimų. Sako neimkit į galvą tik, ta prasme kaip neimt į galvą. Nu vienu žodžiu. Aišku gerai, kad siunčia įsitikinti ar v…
Risk unchanged rodo, kad pagal ištirto DNR rezultatus tikimybė, kad vaikelis turės atitinkamą sindromą yra lygi teorinei tikimybei, kuri paskaičiuojama atsižvelgiant į tam tikrus faktorius (pvz., mamos amžių ir pan.). Toks rezultatas prie Angelmano sindromo (Risk unchaged) paprastai būna, kai vaisiaus DNR frakcija yra mežesnė negu 7%. Tiesiog nepakanka DNR, kad būtų patikrinta, todėl teorinė tikimybė paliekama prie rezultatų. Bet tai tikrai neturėtų būti priežastis, dėl kurios siunčiama. Nebent gydytoja echoskopu matė įtarimus, nesusijusius su jūsų NIPT tyrimo rezultatais, todėl siunčia patikslinimui.
Gelytexo parašė:
O kiek jums savaičių?
M.A.M.A. parašė:
Risk unchanged rodo, kad pagal ištirto DNR rezultatus tikimybė, kad vaikelis turės atitinkamą sindromą yra lygi teorinei tikimybei, kuri paskaičiuojama atsižvelgian…
Ačiū už jūsų paaiškinimą. Echoskopu kai žiūrėjo viskas buvo normose, nipt tyrimo niekas nesiuntė darytis, su tėveliu nusprendėme pasidaryti.
Vika777 parašė:
O kiek jums savaičių?
15+1
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai