2023.03.11 23:07 (prieš 3 m.)
Martinva parašė:
Tikrai labai keista, kad jums siūlė prisca..nes esant jau įtarimui, dažniausiai iškart siūlo niptą. Man čia labiau kvepia, kad jei kartu mokėjot ten už konsultaciją…
Tai kad jokio įtarimo ji ir nemato. Jai tik įtarimas 35 metai, kad darytas IVF ir raukšlė kaklo 2,34 mm. Bet normose ir ji.
angel_777 parašė:
O jums pagal krauja 1:250 o pagal bendra 1:650 genetike nurode kaip maza rizika? Nes man priscos pagal krauja buvo 1:280 o bendras 1 is kazkur netoli 2 tukstanciu b…
Aš nemačiau to tyrimo, sakė atsiųs ir neatsiuntė. Ji sakė, kad pagal echoskopą duoda 80 proc iš 80 proc, kad nėra Dauno sindromo. Yra nosies kauliukas pilnas ir gražus, širdelė gerų formų ir jos kraujagyslės, tada kažkokia ten arterija ar kas susidėliojus kryžmai, kai dauno sindromui ji viena būna. Pagal echo nėra jokių išvis rizikų, Prisca irgi pagerino rezultatus, man darė kombinuotą. Tai sakė kraujo tyrimai geri. Ten Prisca jų turi normas 1:260 (čia rizikingiausia), tada 1:650 (mano), o tada 1:1000. Pagal kraują gerai, bet nedavė 1:1000, nes man 35 metai ir darytas IVF. Vat mane ir sumėtė, aš norėjau darytis Niptą, buvau pasiruošus pinigus, bet ji man įkišo tą Priscą. Sako kam jums mokėti už Niptą, nėra jokių įtarimų. Sako užteks Prisca. Nebent bus kas negerai, tada NIPT darysim. Paskambinus pasakė, kad viskas gerai su Prisca, kad sumažino tikimybę 2,5 karto. Kad kraujo tyrimas labai geras. Dabar duoda ne 80 iš 80 proc, o 90 iš 90, kad nėra Dauno sindromo. Bet sako vis tiek padarom NIPT. Tai kam man tada ji kišo tą Priscą. Todėl ir labai ja sudvejojau.. Privačiai, tai nori gal kuo daugiau traukti pinigų.
Siuntimą davė, bet aš norėjau pas tą genetikę. Pas ją nebuvo vietų Santariškėse nemokamam, todėl ėjau mokamai į privačią kliniką.