Laurq parašė:
Oho... kaip sirdis i tokia doze reaguoja? Nesikalatoja nuo 200mg?![]()
tikrai ne ;) Su 100 ar 150 esu lavonas beveik ;) 200 buvo pats tas. Ugis ir svoris pries nestuma 172 / 65-72 kg. Be 72kg niekaip nejo pastot deja
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįLaurq parašė:
Oho... kaip sirdis i tokia doze reaguoja? Nesikalatoja nuo 200mg?![]()
tikrai ne ;) Su 100 ar 150 esu lavonas beveik ;) 200 buvo pats tas. Ugis ir svoris pries nestuma 172 / 65-72 kg. Be 72kg niekaip nejo pastot deja
V.J.B parašė:
Sveikos,
Gal kas galit pakomentuot tyrimus?
Tth ir t4 santykis taip pat svarbus. Mano drauge turi sveika sunu,nors tth nekrito su vaistais zemiau 8 viso nestumo metu. Man paciai pavyko vaistais reguliuoti gerokai mazesnius skaicius,tai patirties su labai dideliu tth neturiu, sakyciau reiktu skubios endokrinologo konsultacijos, nelaukit menesio eiles
V.J.B parašė:
Eina sau.. bet tikrai didele doze, o del rezultatu tai reiktu tikrai pasikonsultuot su endrokrinologu
sekmes jums
Sveikos
Norejau jusu paklaustu, nes pati jau visai susipainiojau. Zodziu pakartotinai padare tyrimus del skydliaukes ir tth yra 0,92. Tiek gine tiek seimos daktare sake, kad per mazai, reiktu vaistu pagerti, dave siuntima pas endokrinologa. Siandien endokrinologe pasake kad cia viskas gerai, nera per mazai. O kiek is tikro turi buti? Nes tikrai blogai jauciuos: svaigsta galva, dustu, buvau isgriuvus kokius 4-5 kartus. Silpna, jegu visiskai nera, sirdis permusineja, temperatura nukritusi 35,4/ 35/6.
dovule parašė:
SveikosNorejau jusu paklaustu, nes pati jau visai susipainiojau. Zodziu pakartotinai padare tyrimus del skydliaukes ir tth yra 0,92. Tiek gine tiek seimos daktar…
Nera visai mazas,turejau ir mazesni,bet tik vaistu deka,nes pas mane tth per aukstas. Nestumo metu cia?
Aldika parašė:
Nera visai mazas,turejau ir mazesni,bet tik vaistu deka,nes pas mane tth per aukstas. Nestumo metu cia?
34 savaites nestumas
dovule parašė:
34 savaites nestumas![]()
Oi sorry nepastebejau prie nicko
mano nuomone jis geras,pas mane panasus buvo,tik keista kad jaučiatės prastai...
Aldika parašė:
Oi sorry nepastebejau prie nickomano nuomone jis geras,pas mane panasus buvo,tik keista kad jaučiatės prastai...
![]()
Tai vat, kad nesijausciau taip blogai neieskociau bedu kaip sakant
Dar mano hemoglobinas 110 sake toks ant ribos israse gelezies, apie menesi jau geriu bet jokio pagerejimo, tai buvau isitikinus, kad tikrai cia del skydliaukes
dovule parašė:
Tai vat, kad nesijausciau taip blogai neieskociau bedu kaip sakantDar mano hemoglobinas 110 sake toks ant ribos israse gelezies, apie menesi jau geriu bet jokio…
Gelezis tikrai nesusijus. Kokia geriate? Zinote kad 2val pries ir po isgerimo jokiu pieno produktu,jokios kavos ar arbatos? Blokuoja pasisavinima. As geriau sideral forte,labai gerai pasisavinama,bet kaina kosmine.
dovule parašė:
Tai vat, kad nesijausciau taip blogai neieskociau bedu kaip sakantDar mano hemoglobinas 110 sake toks ant ribos israse gelezies, apie menesi jau geriu bet jokio…
Paantrinsiu del gelezies, ne visus preparatusisisavina vienodai. Man brangesni preparatai neveikia, o pigiausias tardiferonas pakelia geriausiai.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai