2025.12.23 00:31 (prieš 4 mėn.)
StebuklingaŽaluma parašė:
Aš niekur ir nerašiau, kad būtent gripo vakcinoje aliuminis. Jeigu grįžtumėte paskaityti atgal įsitikintumėte, kad kalbu aplamai apie vakcinacijos pavojus nėštumo m…
Bet kad pasireikstu tie salutiniai, cia tokia maza tikimybe, sakau, is vis nieko nesijuto. Balst ir uzmirsau kad buvo. O nestumo metu butent ir pavijinga uzsikresti gripu, nes gali pradeti trukti oro vaisiui ir kitos komplikacijos. Tai, kad uzsikresi rudeni/ziema yra tikrai nepalyginamia didesne tikimybe nei tie salutiniai.
Gali pats saugotis, vaikscioti su kauke, bet vyras gali parnesto is darbo ar pc tiesiog... mums panasiai ir buvo. Vyras Covid uzkrete mane likus kelioms dienoms iki gimdymo, nukeido vandenis man dar besergant. Ir tai as bandziau neuzsikrest kaip tik galima- kai tik suzinojom, issiunciau gyvent i airbnb salia namu, galvojau gal dar neizsikreciau, bet po poros dienu ir man prasidejo...
Tai ir su gripu taip gali atsitikti. Plius naujagimis faktiskai tam sezonui jau tures imuniteta. Kas irgi yra labai didelis pliusas.
Jei labai baisu, tai butinai namiskius paskiepyti, paciai pasiskiepti pries fet ir nzn, is namu niekur neiti tada...
Tiesa, covidu gan lengvai prasirgau ir tikiu, kad padejo butent skiepai.