Karolina_1 parašė:
20proc?
21%
Karolina_1 parašė:
20proc?
21%
Sveiki,
vaikui sueina 1, ismoka antriems metams perrašėme ant močiutės.
Aš esu parašiusi darbovietėje prašymą dėl 2 metu VPA, bet dabar gavau pasiulyma dirbti nuotoliniu ir būti su vaiku.
Viskas gerai? Antrais metais visi gali dirbti ir gauti ismoka? ismoka nemažinama?
kaip su mano draudimu, jei nedirbčiau reikia dėl jo kreiptis i ligoniu kasas?
UgLa parašė:
Sveiki,
vaikui sueina 1, ismoka antriems metams perrašėme ant močiutės.
Taip, viskas gerai, galit dirbti.
Nereikia.
Jolanta-K@J mama parašė:
Taip, viskas gerai, galit dirbti.
Nereikia.
o jei man nepatiks ar nespėsiu dirbti su vaiku namuose, tada man vėl kažkokį prašymą reiktų rašyti?
UgLa parašė:
o jei man nepatiks ar nespėsiu dirbti su vaiku namuose, tada man vėl kažkokį prašymą reiktų rašyti?
Jeigu savam darbe dirbsit, tai tiesiog parasysit vel prasyma iseiti i VPA.
inceee parašė:
Sveiki. Iš kokių laikotarpių skaičiuojasi VPA jeigu vaikas gimė liepos 13d, dekretas baigiasi rugsėjo 9d?
2021.08.01-2022.07.31
Sveiki, katik užpildžiau prašymą dėl motinystės išmokos gavimo, nes nuo 09.01d išleido gydytoja į dekretą. Ar man čia kažkur per sodrą reikia atskirai pildyti prašymą dėl NPD taikymo, nes noriu taikyti. Nesuprantu kur čia reikia pildyti ir kaip tas prašymas vadinasi
ačiū už pagalbą
Bellii parašė:
Sveiki, katik užpildžiau prašymą dėl motinystės išmokos gavimo, nes nuo 09.01d išleido gydytoja į dekretą. Ar man čia kažkur per sodrą reikia atskirai pildyti prašy…
Taip atskirai,paspauskit prašymai,ten rasit NPD prašymas GPS9🙂
Ieva1 parašė:
Sveikos. Nesu su tuo susidūrusi, tad norėčiau pagalbos. Nesuprantu dėl neštumo ir gymdymo atostogų IR vaiko priežiūros atostogų. Ar išeinant į gymdymo atostogas, aš…
NGA gali buti pratestos dar 14 dienu jei gimdymas komplikuotas, todel tik po gimdymo zinosite ar dar pratesto NGA ar pildyti prasyma VPA.
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai