Mergarita parašė:
Lyg vaidenasi kažkas, lyg ne. Pakartokit ryt ryte su rytiniu šlapimu, gaaal bus ryškiau![]()
Ačiū!
Pakartojau dar vakare🤭 Tas buvo dar apie 17h darytas. Atrodo tikrai vaiduoklis. Iki ryto dabar nemiegosiu🤭
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįMergarita parašė:
Lyg vaidenasi kažkas, lyg ne. Pakartokit ryt ryte su rytiniu šlapimu, gaaal bus ryškiau![]()
Ačiū!
Pakartojau dar vakare🤭 Tas buvo dar apie 17h darytas. Atrodo tikrai vaiduoklis. Iki ryto dabar nemiegosiu🤭
Plunksna parašė:
Tuščias?
Man tai lyg matosi kažkas🤔
Plunksna parašė:
Ačiū!
Pakartojau dar vakare🤭 Tas buvo dar apie 17h darytas. Atrodo tikrai vaiduoklis. Ik…
Pasidalinkit ryt🥰🥰🥰
Plunksna parašė:
Vilčių buvo, bet deja 😢 Įdedu vakarykštį ir šiandieninį kartu, nesimato nieko...
Šiandienos dar per šlapias atrodo, nespėjęs pradžiūti, gal per greit nufotkinot. Ar už 4-5min nebebuvo vaiduokliuko? 😊 pamėginkit nusipirkti šį, šitas jautrus ir mažiausiai apgaudinėjantis 
Mergarita parašė:
Šiandienos dar per šlapias atrodo, nespėjęs pradžiūti, gal per greit nufotkinot. Ar už 4-5min nebebuvo vaiduokliuko? 😊 pamėginkit nusipirkti šį, šitas jautrus ir ma…
Ačiū🙂 bet čia daryta jau po 5 min. Išdžiūvęs tas pats, įjungus fantaziją tik atrodo, kažkas gal šmėžuoja, gal ne.
Po poros dienų pabandysiu gal ir tą ankstyvą, šiandien vistiek nespėsiu įsigyti.
Plunksna parašė:
Ačiū🙂 bet čia daryta jau po 5 min. Išdžiūvęs tas pats, įjungus fantaziją tik atrodo, kažkas gal šmėžuoja, gal ne.
Taip, šiandien ir nereikia, žinoma geriau po poros dienų 😊
Plunksna parašė:
Vilčių buvo, bet deja 😢 Įdedu vakarykštį ir šiandieninį kartu, nesimato nieko...
Nepraraskit vilties! Pasidarykite vėliau dar kartą. Iš mano asmeninės patirties, pačioj pradžioj su rytiniu šlapimu darytas testas praktiškai tuščias būdavo, o su antru-trečiu lindo vaiduokliai
Elivoj parašė:
Nepraraskit vilties! Pasidarykite vėliau dar kartą. Iš mano asmeninės patirties, pačioj pradžioj su rytiniu šlapimu darytas testas praktiškai tuščias būdavo, o su a…
Ačiū
Dar vilties turiu šiek tiek
Mergarita parašė:
Taip, šiandien ir nereikia, žinoma geriau po poros dienų 😊
Ačiū už palaikymą
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai