_Raudonplaukė parašė:
Sveikos!
Jei čia exacto testas tai visiškas melagis
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnį_Raudonplaukė parašė:
Sveikos!
_Raudonplaukė parašė:
Sveikos!
Kazkas matosi bet noretusi ryskiau jau 🫣
_Raudonplaukė parašė:
Sveikos!
Matosi tikrai
pakartokit dar ryt su rytiniu, bus ryškiau manau🥰
LaukimasLaimėa parašė:
Čia kažkas rašė jog šie testai net su vandeniu teigiama rodo,tai išbandžiau,nerodo nėštumo su vandeniu 😅
Galimai bitute yra ne toks jautrus. Pasidarykit uz poros dienu is eurovaistines jautru
LaukimasLaimėa parašė:
Čia kažkas rašė jog šie testai net su vandeniu teigiama rodo,tai išbandžiau,nerodo nėštumo su vandeniu 😅
viskas su jeis gerai... man kai nieko - tai nieko ir nerodė. Kai neštumas, gražiai vaiduokliavo kartu su kitais testais.
Syria parašė:
Taip, šie :/
O kokie yra patikimi?
Šiaip neskubu gaudyti nėštumo testais, juolabiau, kad jau esu turėjusi tris persileidimus, bet rytoj man turi traukti dantį ir dabar nežinau ką daryt.. jau vėluoja mm kelias dienas, pilvą maudena, temperatūra laikosi pakilus..
_Raudonplaukė parašė:
Taip, šie :/
bandykit žalia pregna , jis ankstyviausias , kainuoja apie 5eu , tačiau tikrai tikrai turėtų parodyti jeigu jau kas bus
Plunksna parašė:
Tuščias?
Lyg vaidenasi kažkas, lyg ne. Pakartokit ryt ryte su rytiniu šlapimu, gaaal bus ryškiau
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai