Elzed parašė:
Sveikos, ar jums šie testai yra melagingai vaiduikliave? Šį mėnesį nieko labai nesitikėjau, kad galėjo kibti nes jau rankas buvome nuleidę bet vakar buvo diena kuom…
Pakartokit ryt,poryt.As nesu bandziusi situ🤔
Elzed parašė:
Sveikos, ar jums šie testai yra melagingai vaiduikliave? Šį mėnesį nieko labai nesitikėjau, kad galėjo kibti nes jau rankas buvome nuleidę bet vakar buvo diena kuom…
Ayta parašė:
Rytoj sakiau nueisiu kraujo priduoti bus ramiausiai tuomet, arba, arba, nes dabar kol progesterono zvakutes deduosi mėnesinės neprasidės tai nesinori per daug temti bereikalingai jeigu visgi nieko nėra 🫣
nere parašė:
ar cia kazkas yra ar isdziuvimas?ar cia tik man matosi
Brokuotas testas☺️
Elzed parašė:
Aš matau tame pirmame kur padžiuvę
Elzed parašė:
Elzed parašė:
Man šie tai pat pirmieji parodė, kai deja baigėsi nesekmingai, ir įdentiška situacija turiu, vakar parodė ryšku vaiduokliuką po 1min , o šiandien lyg tuščias visiškai, šie man jei neigiamas tai baltas ir išdžiuvęs tai pat baltas būna. O dabar pasimečiau, kad vieną dieną toks, o kitą kitoks.🤔
Tai pat rytoi pasidarysiu hcg.
Prisegu foto viršutinis vakar, apatinis šiandien..
Blondinukė12 parašė:
Aš matau tame pirmame kur padžiuvę![]()
Tai vat kad pirmame ir yra o kitas baltas, viliuosi kad tiesiog koncentracija per maža šlapimo, rytoj dayrsiuosi nuo ryto dar viena nes turiu, o tuomet ryt dar hcg pasidarysiu
eivita parašė:
Man šie tai pat pirmieji parodė, kai deja baigėsi nesekmingai, ir įdentiška situacija turiu, vakar parodė ryšku vaiduokliuką po 1min , o šiandien lyg tuščias visiš…
Tikiuosi už mus abi, kad viskas bus gerai ir hcg rytoj parodys teigiama ❤️ pagal mėnesinių kalendorių šiandien man turėtų būtų 4+1 tai tikrai darr ne daug gal ir skaičiukai maži testai sunkiai pagauna gal
Elzed parašė:
Tikiuosi už mus abi, kad viskas bus gerai ir hcg rytoj parodys teigiama ❤️ pagal mėnesinių kalendorių šiandien man turėtų būtų 4+1 tai tikrai darr ne daug gal ir sk…
Praeitą sykį kai sužinojau, kad laukiuosi pagal kraują tai 1 diena vėluojant tik 17 su kažkiek buvo, tai jeigu taip yra kraujyje šlapime išviso mažai pagauna, bent taip man aiškino gyditoja.
Elzed parašė:
Tikiuosi už mus abi, kad viskas bus gerai ir hcg rytoj parodys teigiama ❤️ pagal mėnesinių kalendorių šiandien man turėtų būtų 4+1 tai tikrai darr ne daug gal ir sk…
Labai to linkiu abiem!
Man aną kartą vaiduoklius rodė kai buvo hcg tik 18 atsakymas.
Laikau kaip sakant 🤞🏼
Pasidalinkit rytoi kaip jūsų atsakymas ir testukas🌷
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai