Vikuzka parašė:
Patikek nenoretum ypac Kai bandai pastotbuvo menuo Kai buvo 34d
![]()
34 tai kapeikos, mano ciklas visad 48 dienos, o kai sukvailiodavo tai ir ilgiau uztrukdavo 😂🤣 28 turejau tik kai stimuliavo 😉
Vikuzka parašė:
Patikek nenoretum ypac Kai bandai pastotbuvo menuo Kai buvo 34d
![]()
34 tai kapeikos, mano ciklas visad 48 dienos, o kai sukvailiodavo tai ir ilgiau uztrukdavo 😂🤣 28 turejau tik kai stimuliavo 😉
Munčkinukė parašė:
Va cia tai ilgumas😲😀
Women. parašė:
Del vaiko gimimo VISKA reiktu aukotiO jei vaikas buvo nelauktas, nes nu pripazinkim buna tikrai ir taip, tai gal problema tada ne tame, kad del cp neiseina susi…
Ne, dėl vaiko gimimo visko aukto nereikia
Pirma visada yra moteris ir jos interesai.
Zhiuli parašė:
Manau kai rašoma viešam forume, ypač tokiu jautriu klausimu, kuris visuomenėje kelia nemažą susipriešinimą, reiktų tikėtis ir kažkieno nuomonių, kažkieno komentarų.…
Taktiškas keitimąsi numonėmis yra tada, kai aš klausiu, kažkas atsako. Bet kai pradeda komentuoti svetimo žmogaus nuostatas, kai peršamas kaltės jausmas, kai žmogus nenori aukotis, na čia jau žemiau plintuso. Mūsų visuomenėje labai įsišaknijęs provincijalietiškas davatkizmas/kaimo mentalitetas t.y. auklėti ten, kur niekas neklausia. Aš nesmerkiu forumo dalyvės dėl jos požiūrio (kaip ji nori, taip tegul tvarkosi savo asmeninius reiklaus), bet kai auklėja ir komentuoja kitą forumo dalyvę, ten kur jos neklausia, tai yra ribų nejautimas.
Pvz., aš pati dirbu kitame mieste. Dažnai tenka važinėtis viešuoju transportu, todėl labai pavargau, kai reikia derintis prie grafikų, o jei pavėluoju, tenka pakloti 20 Eur taksi. FB forume predėjau ieškotis žmonių, kas vairuoja ir važiuoja į tą pačią pusę. Sulaukiau daug palaikymo ir net kelis pavežėjus, bet atsirado ne vienas moralizuotojas, kuris man išaiškino, kad mokyčiausi vairuoti ir nerašinėčiau čia į forumus su tokiais klausymas
Nu trūksta žodžių.... Nenori, negali, nevežk, praleisk postą, bet ne...Reikia atrašyti moralą apie tai, apie ką niekas neklausia ir niekam neįdomu. Be to visažiniai komentatoriai nežino mano asmeninės situacijos, kodėl aš neturiu vairuotojo teisių ir mašinos
Palinkėčiau visims išsivaduoti iš to davatkizmo, baikime moralizuoti kitų asmeninius sprendimus, net jei moraliniu požiūriu mums atrodo kažkuom blogi. Jei paklaus asmeninės nuomonės, ką manai apie vienus ar kitus pasirinkmus, tada gali pasakyti, o jei ne, reikėtų jausti ribas ir protingai patylėti.
Munčkinukė parašė:
48 d irgi dar neilgas, pas mane būna ir 90 d.
Munčkinukė parašė:
Oooo cia ir ciklas 😂👍🏻
Milda855555 parašė:
Ne, dėl vaiko gimimo visko aukto nereikiaPirma visada yra moteris ir jos interesai.
Gimus vaikui vienokiu ar kitokiu auku neisvengiama. Tik ne visi tai vadina aukomis. Gimus vaikui kuri laika pirmoje vietoje visada buna kudikis ir jo poreikiai ir tai naturalu, o paskui viskas susistyguoja, persiplanuoja. Gi visos tai zinom. Ir ne, nera normalus toks poziuris, jei negausiu cezario, tai ir negimdysiu, nes veliau gali eiti tokia seka: bus berniukas, o ne mergaite, tai atiduosiu, jei verks ir nemiegos, tai neauginsiu. Jei jau pastojai, tai ir renkiesi abortas ar gimdymas, o ne su kaprizais, jei vieno negausiu, tai darysiu kita. Nebrandus poziuris.
Sveikos mergaites🤗 kalbant apie ciklus mano irgi isprotejes buna, jau kuri laika pasilaiko 34-36,tai sumasto 49 dienos but, dabar va jau 43cd,maudzia ir skauda iki pykinimo, atrodo tuoj tuoj prasides... Pradejau gerti CycleBalance, gal pades sureguliuot, nes leliuko dar vieno norim, bet su tokiu ciklu be sansu ov gaudyt, nirs man toks jausmas, kad ji buna lb velai🤔kai buvau pas gine kovo men, tai ov vyko 26 cd... Na tikiuos gal sitie miltukai pagelbes, nes jau pavargau, kad ateina jos kada joms uzeina🙄
galadriel parašė:
48 d irgi dar neilgas, pas mane būna ir 90 d.
Išprotečiau su tokiu ciklu 🙈😅
Anndora parašė:
Gimus vaikui vienokiu ar kitokiu auku neisvengiama. Tik ne visi tai vadina aukomis. Gimus vaikui kuri laika pirmoje vietoje visada buna kudikis ir jo poreikiai ir t…
O viešpatie, gi suaugus moteris. Pati sprendžia, kiek ji nori aukotis, kiek ne. Gal jai motinystės atostogos ir bemiegės - naktys priimtina auka, bet neprasmės kančios ne (sakau beprasmės, nes XXI a. jei yra priemonė, bet sistema nusprendžia už moterį, kas jei geriau, VAT ČIA NENORMALU). O jus kaip matau negalite perlipti per provincijalietišką davatkizmą ir už kitą žmogų sprendžiate, kas jam turi būti normalu, kas ne...
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai