AnnaMonno parašė:
As nz kada mano mm turi but... O dar sorry kam nemalonu bus skaityt kazkas iskrito balto pliumptelejo ... Tai vilciu ner..
Gali buti gleives, bet gali buti ir zirniukas, bet jei cia persileidimas, turi prasidet kraujavimas
AnnaMonno parašė:
As nz kada mano mm turi but... O dar sorry kam nemalonu bus skaityt kazkas iskrito balto pliumptelejo ... Tai vilciu ner..
Gali buti gleives, bet gali buti ir zirniukas, bet jei cia persileidimas, turi prasidet kraujavimas
AnnaMonno parašė:
Balto? Tai gal išskyrų padaugėjo ir tiek?
Flamme parašė:
Balto? Tai gal išskyrų padaugėjo ir tiek?![]()
Man ju padaugejo , bet cia taip gerai pliumtelejo
skaiciau straipsni rusu forume kad tai galejo but toks skistis kuris laukia kiausinelio , nesulaukias iskrenta
DD
AnnaMonno parašė:
Man ju padaugejo , bet cia taip gerai pliumtelejoskaiciau straipsni rusu forume kad tai galejo but toks skistis kuris laukia kiausinelio , nesulaukias iskrenta …
man juokingai skamba..
Šiaip jis pasišalina mėnesinių metu čia mano žiniomis. O gal aš klystu?
na jau turbūt testu nes į bandysi? :)) aš dar viena turiu
prisiminiau save kai planavau antrąjį tai gerai testu prisipirkus už kelis ct buvau o čia dabar eurais svaistaus
AnnaMonno parašė:
Man ju padaugejo , bet cia taip gerai pliumtelejoskaiciau straipsni rusu forume kad tai galejo but toks skistis kuris laukia kiausinelio , nesulaukias iskrenta …
Gal durnas klausimas
o ov artejancios pozymiu nejauti?
AnnaMonno parašė:
As db bent menesiniu laukiu jau dvi sav gal bishki daugiau kai nutraukiau tabletes o mm neateina)
Siaip nutraukus kontracepsija turejo po keliu dienu mm pasirodyt, visgi dar manauir turiu vilties, kad esate pastojusi
AnnaMonno parašė:
As db bent menesiniu laukiu jau dvi sav gal bishki daugiau kai nutraukiau tabletes o mm neateina)
Pertraukos metu mm turėjo būt.. Man šiandien labai pilvą skauda bloga tai laikiu kada parsibels
Flamme parašė:
man juokingai skamba..Šiaip jis pasišalina mėnesinių metu čia mano žiniomis. O gal aš klystu?
na jau turbūt testu nes į bandysi? :)) aš dar viena turiu :D…
Ne nepirksiu nebet kazka tikrai pajausiu tai tuomet bet negadinsiu pinigu 60svaru isleidau geriau ka nusipirksiu
Baltoji meška parašė:
Gal durnas klausimaso ov artejancios pozymiu nejauti?
![]()
Jau pamirsau ta jausma kai ov arteja , nes nuo dukrers gimimo su tabletem)
17 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai