Aivadi parašė:
Šiandienos paskutiniai daryti 17:30 ir dabar, bet kaip suprantu dar nelaikyt teigiamu paskutinio? Ryt pabandysiu ant pietu ir vakare dar padaryt, paziuresiu kaip ro…
Dar ne. Ankstoka
Ovuliacijos testų pagalba galima nustatyti ovuliacijos dieną ir gerokai padidinti šansus pastoti. Skaityti
visą straipsnįAivadi parašė:
Šiandienos paskutiniai daryti 17:30 ir dabar, bet kaip suprantu dar nelaikyt teigiamu paskutinio? Ryt pabandysiu ant pietu ir vakare dar padaryt, paziuresiu kaip ro…
Dar ne. Ankstoka
sulaukusi parašė:
Dar ne. Ankstoka
As dar bkt matuoju, ziuresiu ka ryt rodys ar pakile bus ar ne🤔
Atėnee parašė:
Sveikos kaip suprantu man ov vyko vakar 🤔
Siandien pasidarius testa jau nebe toks ryskus 🤔
Pagal mane tai dar teigiamo pas jus nebuvo
giintte parašė:
Pagal mane tai dar teigiamo pas jus nebuvo![]()
Man ir taip atrodo, arba praleidot. Du kartus dienoj darytis reikėtų testukus kai jau ryskeja. Man max ryski antra juostelė būna kelias valandas ir tada jau blanksta ☺️
rasiux00 parašė:
Man ir taip atrodo, arba praleidot. Du kartus dienoj darytis reikėtų testukus kai jau ryskeja. Man max ryski antra juostelė būna kelias valandas ir tada jau blankst…
tai vat as dariau po karta taip ir gavos,dirbau ilgom valandom tai po karta teisejo pasidaryt
kaip manot ar beverta toliau darytis?
Atėnee parašė:
tai vat as dariau po karta taip ir gavos,dirbau ilgom valandom tai po karta teisejo pasidarytkaip manot ar beverta toliau darytis?
Gal dar ryt pasidarykit, jei isblanke tai manau busit praleidus tą ryskiausia ☺️
rasiux00 parašė:
Gal dar ryt pasidarykit, jei isblanke tai manau busit praleidus tą ryskiausia ☺️
na reiks bandyt ryt dar
Atėnee parašė:
na reiks bandyt ryt dar![]()
Jei ir praleidote patį ryškumą, tai realiai ov jums turėtų šnd būti arba vakar buvo
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai