Memm parašė:
Jei gimdoje nieko nera tai ir abrazijos nebus kaip daryti...
Mano atveju buvo kad ginekologe pasake jog gimdoje nieko nemato, kiausides tuscios…
Ir kaip baigėsi jums si situacija?
Memm parašė:
Jei gimdoje nieko nera tai ir abrazijos nebus kaip daryti...
Mano atveju buvo kad ginekologe pasake jog gimdoje nieko nemato, kiausides tuscios…
SSmileSS parašė:
Buvo nesivystantis
Memm parašė:
Buvo nesivystantis
Gaila...
SSmileSS parašė:
Gaila...
Taip, gaila labai, bet tiesiog vieno gyd apziura nereiketu pasikliauti ypac jei gimdoje nemato nestumo.
Sveikos, tos kurios turėjot savaiminius persileidimus ar labai stipriai kraujavot ir ar skaudejo? Nes as buvau ana savaite pas gine su tepliojimais, buvo 6+5 žirnis, plake sirdele,pagal mm atitiko, bet pasake, kad gresiantis, dave gerti progesterono, kad ale jei del jo trukumo, sustabdys kraujavima, o jei ne, tai turėčiau pradeti stipriai kraujuoti, persileisti ir tada ateiti po savaites pas ja, paziuret ar valosi viskas. Po apziuros, sekancia diena pradejau gausiai kraujuoti, buvo ir kresuliuku, dabar kraujuoju kaip per mmm jau 3 diena, tačiau jaučiu nemažus spazmus pilvo apačioje, ir jau nebežinau ar čia normalu ir taip turi būti, kol valysis ar čia kažkas negerai ir reiktų į ligoninę važiuoti? vizita pas ginę turiu po 3 dienų.
lereja parašė:
Sveikos, tos kurios turėjot savaiminius persileidimus ar labai stipriai kraujavot ir ar skaudejo? Nes as buvau ana savaite pas gine su tepliojimais, buvo 6+5 žirnis…
lereja parašė:
Sveikos, tos kurios turėjot savaiminius persileidimus ar labai stipriai kraujavot ir ar skaudejo? Nes as buvau ana savaite pas gine su tepliojimais, buvo 6+5 žirnis…
Labai gausiai kraujavau su didziuliais skausmais viena diena, po to kaip mm
Memm parašė:
Labai gausiai kraujavau su didziuliais skausmais viena diena, po to kaip mm
Jau buvau ligoninei, pakrapstė, sujudino,padelėjo prasidėt veiklai, išraše nuskausminamu,kaip ranka nuemė, tai turėčiau iškraujuot. Ačiū.
Merginos, sian prasidejo kraujavimas, bet tik po to, kai nueinu i wc, taciau kraujavimas kaip per m..pilvo maudima jauciu nuolatos, esu 5 sav nescia..pasidariau tyrimus del progresterono ir vystymosi, kaip manot, ar tas kraujavimas ir maudimas reiskia, kad jau viskas, nera sansu..? Taip liudna..
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai