jonre parašė:
Aš vis dar laikausi be NTbet kaip niežti nagai 🙈
Gelėčiau tai už tave jau pasidaryčiau
jonre parašė:
Gelėčiau tai už tave jau pasidaryčiau
E.Va parašė:
As visa nestuma irgi gerai jauciausi tik pacioje pradzioje, kaip lapa prie zemes trauke ir papulius skaudejo, paskiau praejo. Ir nuo 7 menesio jau sunkiau daresi, g…
Per tiek laiko aš jau pasiilgau to jausmo
tik erzinti pradėjo kad man visada namie turi būti kažko saldaus jau 5dienos kaip traukia tik ant rududu ir apetitas padidėjęs nežinau kodėl noriu
tai dėl to ir nurasau ši ciklą🙄
LunaLuna parašė:
Per tiek laiko aš jau pasiilgau to jausmo![]()
![]()
tik erzinti pradėjo kad man visada namie turi būti kažko saldaus jau 5dienos kaip traukia t…
Nium, tai bus mergica 😁 mane tai silke ir agurkai traukdavo.
Sanofi parašė:
kazkokius simptomus jauciate?
as kolkas nieko.. bijau, kad vel snipstas gausis
Aš taip pat nieko. O baimė išlieka, kad teks dar ilgiau laukti
jonre parašė:
As irgi laikausi :), mes abi kantriausios
E.Va parašė:
Nium, tai bus mergica 😁 mane tai silke ir agurkai traukdavo.
Kad jūsų žodžiai dievui į ausį🤣 pasvajoti galima;) su sūnumi tai tik pomidorai ir bulves keptos 🤣🤣🤣🤣🤣 manau jei nesigaus ši ciklą truputį pradėsiu skirti daugiau laiko sau kad atgauti jėgas ir susikaupti viskam🤗
LunaLuna parašė:
Kad jūsų žodžiai dievui į ausį🤣 pasvajoti galima;) su sūnumi tai tik pomidorai ir bulves keptos 🤣🤣🤣🤣🤣 manau jei nesigaus ši ciklą truputį pradėsiu skirti daugiau la…
As apie mergaite irgi svajoju. Bet jeigu ir antras sunus bus, tai tikrai nemaziau mylimas.
E.Va parašė:
As apie mergaite irgi svajoju. Bet jeigu ir antras sunus bus, tai tikrai nemaziau mylimas.
Svarbiausia kad sveiki būtų;) ir tiek ..;)
ech kad greičiau tą laikas begtu
Sveika, mano MM turėjo būti 9-10 d. Vasario 9 d. ryte testas buvo teigiamas, dar pakartojau ir vakar - dar ryškesnė juostelė. Krūtinė labai jautri, skausmingesnė nei prieš MM, maudžia pilvo apačią , penktadienį bandysiu pasirodyti ginekologei ir suku galvą, kur lankytis per nėštumą (Kaune).
tulipe parašė:
Sveiko,
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai