Magdalena13 parašė:
Sveikossituacija tokia, kad pries savaite turejo prasideti mm. Ju nera testai teigiami. Kaip ir viskas gerai ir nuostabu. Penktadieni buvau pas gine nes pradejo…
Testas ir bus teigiamas.
Magdalena13 parašė:
Sveikossituacija tokia, kad pries savaite turejo prasideti mm. Ju nera testai teigiami. Kaip ir viskas gerai ir nuostabu. Penktadieni buvau pas gine nes pradejo…
Testas ir bus teigiamas.
Magdalena13 parašė:
Tai kaip suprantu, vilties jau nebe daug ir yra![]()
Viskas dar gali būt gerai, pagulinekit daugiau 😉
Magdalena13 parašė:
Tai kaip suprantu, vilties jau nebe daug ir yra![]()
Na bus kaip bus. Lb gaila lb skaudu kai taip atsitinka. Bet gal jums viskas bus gerai.❤️ Gulekit nk stenkites nedaryt. As savaite laiko is lovos beveik nelipau bet neisgelbejau nestumo..
Sparkle parašė:
Lauksiu jūsų testuko, nes pačiai irgi 11 DPO, mmm 06.07 turi būti.
Jūsų atveju ir taip ir taip gali būti, bet laikau kumščius!!!!
Kadangi sekmadienis gavau tik benu testu tai kaip cia pasakius matosi kaskas, bet tikrai nezine 😁 ryt ryte pakartosiu, kraujavimo ar tepliojima nebera tai ir nesuprantu ner taip buve jei mm tai mm jokio inplantacinio neesu turiejus 🤔🤔
Deimute12 parašė:
Sveikos! Planavom nelabai aktyviau, turėjau du ciklus tik po gimdymo. Ir va štai. 🥰 vėluoja kelios dienos dar tik, svarbiausia buvau prieš kelias dienas pas ginę,n…
Dar per anskti kad kazka ir pamatytu, sveikinimai🌸
uzjauciu jus. Kaip pavyko psichologiskai is to issikapstyti? Nes man kolkas neivyko, bet jau savijauta ir prichologine bukle nekokiaJorytė1 parašė:
Na bus kaip bus. Lb gaila lb skaudu kai taip atsitinka. Bet gal jums viskas bus gerai.❤️ Gulekit nk stenkites nedaryt. As savaite laiko is lovos beveik nelipau bet …
Deimute12 parašė:
Sveikos! Planavom nelabai aktyviau, turėjau du ciklus tik po gimdymo. Ir va štai. 🥰 vėluoja kelios dienos dar tik, svarbiausia buvau prieš kelias dienas pas ginę,n…
Koks čia testukas?
Magdalena13 parašė:
uzjauciu jus. Kaip pavyko psichologiskai is to issikapstyti? Nes man kolkas neivyko, bet jau savijauta ir prichologine bukle nekokia
❤️ Dvi savaites vien verkiau grauziau save. Po dvieju savaiciu kazkaip pradejau galvoti kad gal taip turejo buti gal kazkas negerai buvo zirniukui.. snekejau daug apie tai. Nelaikiau paslaptyje. Aisku draugem pasipasakojau tai man zymiai lengviau buvo kai papasakodavau tai garsiai ir ka isgyvenu koki skausma. Padejo labai si grupe. Pamaciau kad as ne viena ir kad daug kam taip nutinka. Bet vis dar pagalvoju normalu juk nedaug laiko praejo. Bet su laiku bus lengviau. Galvojau nenoresiu bandyt pastot dar ilgai bet va sulaukiau pirmuju mm po persileidimo ir pradesim.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai