Smelte parašė:
Sveikos, ginekologė paskyrė progesteroną ir aspiriną (kartais kreša kraujas), bet nepastojau šį mėnesį (manau, jog neįtaikiau į ovuliaciją, bent taip tikuosi) ar at…
Is pradziu. Taip pat, tokiu pat grafiku kaip nurode gydytojas.
Smelte parašė:
Sveikos, ginekologė paskyrė progesteroną ir aspiriną (kartais kreša kraujas), bet nepastojau šį mėnesį (manau, jog neįtaikiau į ovuliaciją, bent taip tikuosi) ar at…
Is pradziu. Taip pat, tokiu pat grafiku kaip nurode gydytojas.
Neziniuke2022 parašė:
Mano ciklas buvo ilgesnis, bet sikart mm atejo anksciau, net testo sugadinti nespejau..liudna pasidare... Tai jei mano progesteronas zemiau 35,vadinasi,reiktu j…
Pastojau su 0.7 progesteronu
5 savaitę progesteronas buvo 17. Tai manau jūsų rezultatas nėra kritinis
Snieguolemama parašė:
Pastojau su 0.7 progesteronu5 savaitę progesteronas buvo 17. Tai manau jūsų rezultatas nėra kritinis
![]()
Noreciau matavimo vnt zinot.... nes tai- jau visiskai kritinis prg (pagal standartinius matavimo vnt). Neklaidinkinkit. Galbut Jusu atvejis vienetinis su sekmes istorija.
NerBa parašė:
Noreciau matavimo vnt zinot.... nes tai- jau visiskai kritinis prg (pagal standartinius matavimo vnt). Neklaidinkinkit. Galbut Jusu atvejis vienetinis su sekmes is…
Tikrai vienetinis atvejis
cheere23 parašė:
Gali but ir del to, kad nepataikot tiksliai ant tos 7dpo. Pasekit viena cikla su testais ;)
Sekiau su ov testais ir su Premom programele, tai 7dpo dariaus pagal programeles apskaiciuota diena. Deja...pabandysiu ateinanti menesi vel pasekti...
Pupsikas998 parašė:
Nežinau ar jum gerai bus matyt.. o greitajam zaliam teste balta balta 😁🙈
Kaip ne keista, bet man kai nebuvo neštumo šitas nemete jokio vaiduoklio, kai tuo tarpu kiti biški metė.
Tai sekmes jums, tikiuosi, kad pasitvirtins jums ♥️
Spalvotuke parašė:
Bet man kas keista ant visų komentarų po 6 vėlevėles, gal 1 asmuo susikūrė 6 anketas ir iš visų vėlevuoja 🤣🤣
Žinant, kad stebi temą 5000+ merginų, tai sakyčiau dar visai "saikingai" pasirodė. 😁😁😁😁😁
Sensacija parašė:
Nelaukiu ketvirtadieni, bet testai balti kaip sniegas😔 nepavyko mums pagauti issvajoto kovinuko😔
Kol nėra mmm, tol yra vilčių. 😊👌 beje, mano 2 kartų patirtis rodo, kad vaiduokliukas gali pasirodyti gan vėlokai, pvz., mm vėluojant 5 dienas. 😇 tad dar nenurašykit ciklo. 🎈
Sensacija parašė:
Nelaukiu ketvirtadieni, bet testai balti kaip sniegas😔 nepavyko mums pagauti issvajoto kovinuko😔
as ir norejau kovinuko bet bus vasario vidurys
Saulegrazaa parašė:
Sveikos. Labai butu idomu pasiteirauti, kelinta leliuka planuojat?ar yra planuojanciu trecia ar dar paskesni? Mes turim du mazylius. Kirba mintis del dar vieno.…
pas mus trecias, as tikiu tokiu posakiu
pirmas vaikas pakeicia kardinaliai 100% gyvenima
antras vaikas pakeicia 50% gyvenimo
trecias vaikas pakeicia tik 25% tavo kasdienybes gyvenimo... :))
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai