barbytukas parašė:
Man irgi, 14tą dieną po ov jau prasideda mm ☺️
Man 13/14 d nes ciklas 27/28d. Buvo pries 3men 22d bet turėjau elektros šoja tai jos pasigreitino.
barbytukas parašė:
Man irgi, 14tą dieną po ov jau prasideda mm ☺️
Man 13/14 d nes ciklas 27/28d. Buvo pries 3men 22d bet turėjau elektros šoja tai jos pasigreitino.
Oole parašė:
Pritariu . Aš su pirmais 3 nestumais nesekiau ov nei su programom , nei testais . Nes ... pavykdavo iškart su pirmu ciklu tik "nusprendus" , kad jau dabar norim . …
Mes bandom pastoti nuo liepos mėnesio, nuo rugpjūčio jau dariausi ovuliacijos testus 😅 ir merginos sako, kad įdomu gaudyt ovuliaciją, įdomu darytis nėštumo testus, man nieko panašaus.. kiekvieną kartą toks liūdesys.. nusprendžiau nuo kito mėnesio nenaudoti jokių testų ir nieko neskaičiuoti, nors planavimo tik 5 mėnesiai, bet jau man psichologiškai nelengva.
Apie nėštumą svajoju jau kelis metai, bet sakiau mėginsiu tik po vestuvių. Ir visad lydėjo baimė, kad gali nepavykti.. tai va, baimės kol kas nebuvo be pagrindo
Panda77 parašė:
Mes bandom pastoti nuo liepos mėnesio, nuo rugpjūčio jau dariausi ovuliacijos testus 😅 ir merginos sako, kad įdomu gaudyt ovuliaciją, įdomu darytis nėštumo testus, …
Pabandykit tada nuo 10 iki 20CD tureti santykius kas 2-3 dienas, o kitas ciklo dienas išvis atsiribokit nuo to..
Ir NT nebepirkit į priekį o darykites diena prieš mm,
Gal taip pavyks 🙏
Labai jums to linkiu 🙏🥰
Panda77 parašė:
Mes bandom pastoti nuo liepos mėnesio, nuo rugpjūčio jau dariausi ovuliacijos testus 😅 ir merginos sako, kad įdomu gaudyt ovuliaciją, įdomu darytis nėštumo testus, …
Psichologiškai nėra lengva nei vienai mūsų , manau . Tie pasisakymai :"idomu stebėti "ov ar nėštumo testus , kiekvienos jau turėjusios nusivylimą pamačius neigiamus bandymus vėl ir vėl - tampa lyg ritualu " išliūdėt ir vėl tikėtis laukiant " ...
Baimes , aišku , geriausia - gint ! Bet , vėlgi , po tiek planavimo suvokiu , kad norėčiau "nebeplanuot" , tik ...bent jau aš nesuvokiu , neįstengiu taip "paleist" .
Oole parašė:
Psichologiškai nėra lengva nei vienai mūsų , manau . Tie pasisakymai :"idomu stebėti "ov ar nėštumo testus , kiekvienos jau turėjusios nusivylimą pamačius neigiamus…
Gal ir man neišeis, tikrai labai tikėtina. Bet noriu kažkaip bandyt negyventi tik planavimu
Mamyteo parašė:
Nu taip pasidariau ,nes žinojau kokių reikes.. bet vat kuriu neturejau vistiek darašė papildomai ir vistiek teko pasidaryt iš savo pinigeliu.
Kokius skydliaukes tyrimus daretes?
Tirli2pirli3 parašė:
Kokius skydliaukes tyrimus daretes?
Yra keturi jie. Tth, ft4, atpo ir ft3
kiviukas parašė:
Gali gautis ir su vienu vieninteliu kartu, jei tinkamu metu užtaikoma😋
Oj dar ir kaip įmanoma... 😆😆
kiviukas parašė:
Tik turėkit omeny gaudant vaiduoklius, kad cc testukai nelabai jautrūs, nors ant pakuotės rašo 10 mlU🙈
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €2.37 38%OFF | 20Pcs Early Pregnancy Test Strips 99% Accuracy HCG Testing Kits Women Urine Measuring Expecting a baby
https://a.aliexpress.com/_mL0nxBe
Panos nemėtykit pinigų iš visokių vaistinių. Šie labai gerai pasiteisino, niekad nemelavo ir ateina greitai 😇
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai