BeeKind parašė:
Kažkaip vis dar netikiu 🥺 Šiam ciklui taip neturėjau vilčių ir va kas gavosi 🙏🏼 Pagavau visišką pradžią. Dabar belieka tikėti kad žirniukas tvirtai įsikibs ir pavyk…
Kaip fainaaa🥰🥰🥰
BeeKind parašė:
Kažkaip vis dar netikiu 🥺 Šiam ciklui taip neturėjau vilčių ir va kas gavosi 🙏🏼 Pagavau visišką pradžią. Dabar belieka tikėti kad žirniukas tvirtai įsikibs ir pavyk…
Kaip fainaaa🥰🥰🥰
Adagioo parašė:
Matau ir ašo nenorit kraujo pasidaryti? Ir būtų aišku
![]()
Neturiu galimybes, ner kliniku tokiu aplink. Teks apsisarvuot kantrybe ir bus kaip bus
Melynoji parašė:
Neturiu galimybes, ner kliniku tokiu aplink. Teks apsisarvuot kantrybe ir bus kaip bus
Kuo didžiausios sėkmės!❤️
Šiandien jaučiu tokį keistą kartumą lyg metalo skonį burnoje, pasigooglinau kaip vienas iš daugelio variantų gali būti ankstyvas nėštumas dėl kylančio hCG
bet dabar kažkur 7DPO, tai kaip ir ankstokai... pasidariau ką tik testą (nors šiaip anksčiau mėn. niekad nesidarau), kažkaip viltis sužibo, kad gal TAI, bet neigiamas, nors gal anksti. Na dar palauksiu, gal penktadienį pasidarysiu jei jausiu vis dar tą skonį.
kaite parašė:
Šiandien jaučiu tokį keistą kartumą lyg metalo skonį burnoje, pasigooglinau kaip vienas iš daugelio variantų gali būti ankstyvas nėštumas dėl kylančio hCGbet da…
Dar tikrai anksti kad kažką tikslaus testas parodytų 🤭 O kas liečia metalo skonį, tai tikrai sako jog tai ankstyvas nėštumo požymis 🥰 To Jums ir linkiu ✨👼
Kathe parašė:
Gyvenu NO. Netiria čia prg, nebent aišku gal privačiai. Nors aš nesu mačiusi privačių laboratorijų, kuriose savo noru gali bet ką išsitirti.
Aš irgi iš No todėl ir sakau kad čia visai kitoks požiūris. Aišku jei neramu ir lėšos leidžia galima eiti scano privačiai.
Dayneris30 parašė:
Pritariu. Toms kurios nepatyre - niekada nesupras tikrai, ant kiek daug nerimo ir visko per kita planavima. Ypac pvz kai uznestet buvo labai sunku kaip mano atveju(…
Dar priklauso kiek tu bėdu yra buvę. Jei 1 na jei atvirai tai 1 kartas dar nereiškia kad ir 2 bus blogai
Beet. Jeigu 2 ar daugiau greičiausiai kažkur bėda yra...
kaite parašė:
Šiandien jaučiu tokį keistą kartumą lyg metalo skonį burnoje, pasigooglinau kaip vienas iš daugelio variantų gali būti ankstyvas nėštumas dėl kylančio hCGbet da…
Žinokit ,nenoriu nieko sakyt, bet sekmadienį man buvo metalo skonis burnoje geriant vandenį, dar vyrui pasakiau ,kad reikia gal meistrą kviest filtrus patikrinti, nežinojau net apie tokį simptomą🫣🤔
Linkiu ,kad pasitvirtintu ☺️
Dar aišku žiūrint dėl ko nėštumas nutrūksta, iki 12 sav didžiausia procenta persileidimų sudaro chromosomų anomalijos
Gal ir žiauriai skambės ,bet gal ne bereikalo orgamizmas atmeta nėštuma jeigu kažkas vystosi ne taip kaip turėtu. Kaip minėjau jei 2 ar daugiau kartų tai logiška gan būtų ieškoti priežasties kodėl taip įvyksta
Adagioo parašė:
Pas mane žinokit irgi nebuvo kažkokių krešulių daugiau nei kad per įprastas mm. Bet labai mažai nėštumas tebuvo, hcg tik 119..
Pas mane buvo 620. Po poros dienų 480, o dar po savaitės buvo nukritę tik iki 380. Šiandien naujai HCG paėmė, tikiuosi bus žymiai nukritę.
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai