Adagioo parašė:
Sveikosužvakar susirgau, vėl pūlinga angina🤦♀️ tai nebuvau prisijungus net. Bet.. vakar ėjau dieną pas šeimos gyd, galvoju pasidarysiu nt dėl visa ko, šiaip 10…
Šaunuolė,sveikinimai ❤️🎉🎉
Adagioo parašė:
Sveikosužvakar susirgau, vėl pūlinga angina🤦♀️ tai nebuvau prisijungus net. Bet.. vakar ėjau dieną pas šeimos gyd, galvoju pasidarysiu nt dėl visa ko, šiaip 10…
Indriukas777 parašė:
Ačiū
jei per savaitgalį ryškės reikės pirmadienį nuvažiuoti kraują priduoti
Adagioo parašė:
Bijau dar džiaugtis po spalio mėn nesėkmės🫣 o dar sergu dabar🫣 nu tikiuosi viskas ok, siunčiu kuo geriausias mintis žirniukui, kad tik kabintųsi kuo stipriau❤️…
Laikau kumštukus už jus ir jūsų žirniuką❤️ aš taip pat po nesėkmės lapkričio mėn.dabar pirmas mėnesis kai nusprendėm rimčiau planuoti, nd atlikti, po ov 3 dienos, ir po velnių, pradėjau sirguliuoti, sloga, gerklė, tikriausiai pasigavau virusą darbe, tiek nerimo dabar🤦♀️ galvoj tik ir sukasi, o jei pavyko, ar nepakenks tas virusas, ar viskas gerai bus, ar galiu gerti vaistų, ar negaliu, vieni klausimai galvoj...🤦♀️
Adagioo parašė:
Kaip laukiau žinių iš jūsų! Nereik akių laužyt, sveikinu! 😍 kartais pasilpęs organizmas padeda žirniukui prikibti ☺️
Ginjom parašė:
Laikau kumštukus už jus ir jūsų žirniuką❤️ aš taip pat po nesėkmės lapkričio mėn.dabar pirmas mėnesis kai nusprendėm rimčiau planuoti, nd atlikti, po ov 3 dienos, i…
Paracetamolį galima
o antibus man ospen išrašė, sakė silpni lb ir galima kai planuoji/laukiesi
pas mus čia ketvirtas planavimo ciklas, bet pirmasis, kai vyras per vaisingas dienas namie buvo, tai džiaugiamės labai, jei tikrai pavyko❤️
Amėja parašė:
Kaip laukiau žinių iš jūsų! Nereik akių laužyt, sveikinu! 😍 kartais pasilpęs organizmas padeda žirniukui prikibti ☺️
Tik man krūtinė nėra jautri🤔🤔 ir praeitą ciklą, ir šį nebuvo jautri. Paspaudus jaučiasi kad šiek tiek skaudi, bet ne kaip įprastai prieš mm🤔🤔
Adagioo parašė:
Išdžiūvimai manau neryškmkėja, teigiamas. O ,kad susirgot nieko keisto, pastojus iškart imunitetas krenta. Aš irgi pastojus kosėti pradėjau ir gerklę perštėjimo. Ir dar pienligė prikibus buvo.
Meskutne parašė:
Išdžiūvimai manau neryškmkėja, teigiamas. O ,kad susirgot nieko keisto, pastojus iškart imunitetas krenta. Aš irgi pastojus kosėti pradėjau ir gerklę perštėjimo. Ir…
Geras! Matyt visas jėgas organizmas žirniukui atiduoda ir prikimba poto bacila bet kokia🫣 pas jus jau didelis nėštumas😍
Adagioo parašė:
Sveikinimai 🤩
giedre0811 parašė:
sveikos, prisiduodu pas mane nieko naujo, nepasirode dar mm (58cd jau..) vizita gavau pas gyd tik 27diena 🙈manau jau nebespesim i 2025 metu leliuku traukini isokt😢…
Pas mane lygiai taip pat dingusios...
Tikriausiai laukia ilgas kelias..
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai