Adagioo parašė:
Aš geriu latte du kartus per dienąpačią silpniausią darau
bet ne dėl planavimo, visad tik tokią gerdavau
nemanau, kad kažkas lb blogo dėl to
![]()
Aš lygiai taip pat - du kartus per dieną latte 🥰
Mano dabar 4 DPO
Adagioo parašė:
Aš geriu latte du kartus per dienąpačią silpniausią darau
bet ne dėl planavimo, visad tik tokią gerdavau
nemanau, kad kažkas lb blogo dėl to
![]()
Aš lygiai taip pat - du kartus per dieną latte 🥰
Mano dabar 4 DPO
Laimesbeieskant parašė:
Sveika, aš po abrazijos dar neturėjau nornalaus ciklo, nors dabar jau 4 ciklas ir tik dabar pradeda tvarkytis. Pirmas ciklas buvo 40 d po abrazijos, antras anovulia…
Pas jus rimtesnė operacija, man tai tik šalino polipą, ir lengvai viskas praėjo. Na, bus matyt, kaip viskas bus šį ciklą. Tikiuosi, įšoksim į 2025 traukinį
saulyte989 parašė:
Valiooooo, as jus labai sekiau ir vis laukiau jusu nt teigiamu ❤️❤️🥰 mano vyras irgi namuose nebuna daznai, atsimenu kai gaudet ov ir vis vyletes, kad vyras bus ❤️❤…
Saulyte,kaip jaučiatės? 🤗
GiedreG parašė:
Dėl kavytės tai pastojus ji man pradėjo smirdėt, visai nebegėriau, nors rytų iki tol neįsivaizduodavau be kavos 😃
Man taip pat,todėl negali planuot,kaip bus su kava,kai pastosi 🤭😄
GiedreG parašė:
Dėl kavytės tai pastojus ji man pradėjo smirdėt, visai nebegėriau, nors rytų iki tol neįsivaizduodavau be kavos 😃
Man tas pats 😁 Natūraliai kava smirdėti pradėdavo. Su visais nėštumais.
Aš vakar dariausi NT tai - I 😕 Bet kol kas nenurašau, nes šis ciklas bile koks buvo. Sirgau, o mm dvi tris dienas tepimai buvo iki pramušimo, tai net neįsivaizduoju kuri ciklo diena ta pirmoji tikroji ir kaip čia skaičiuoti reikėtų. Bet kelios dienos ir viskas bus aišku.
Sveikinimai nėštukėm! Visos, už kurias labai sirgau, šį mėn II pamatėt. Tai net atrodo, kaip ir mano eilė dabar būtų... 😁
Dar labai sergu už narę, kuri op laukia kovo mėn., taip tikiuosi, kad neprireiks! Sakėt, kad vizitas pas gyd 7dpo, gal įmanoma nukelti bent 3d? Kad testą padaryti? Nes gyd tokio nėštumo dar niekaip nematytų... :/ dar net neįsiimplantavęs galimai būtų. O gleivinė gimdos irgi tik auganti tokiu metu. Ir iki man mm ji būna stora.
Adagioo parašė:
Sveikosužvakar susirgau, vėl pūlinga angina🤦♀️ tai nebuvau prisijungus net. Bet.. vakar ėjau dieną pas šeimos gyd, galvoju pasidarysiu nt dėl visa ko, šiaip 10…
Jeetus kaip už jus džiaugiuosi, sveikinimai!!! ❤️ Vis dėl to nelengva kai vyrą reikia pagaut 😃 tai labai smagu, kad viskas tinkamai susidėliojo 👏👏👏
Jau čia tik paskaitinėju, sergu užvisas, už visų laukiamus teigiamus nt testukus 😊 Linkiu visoms jų ir sulaukti 🥰
GiedreG parašė:
Man tas pats buvo 😀 tai labai pergyvenau, kad kolegė iškarts suseks 😀
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai