nida_ture parašė:
Labas vakaras.
Su vyru turėjom santykių praeitą penktadienį 09.13,nes paskaičiacau ale vaisingos…
Visą savaitę tai jau nenormalu, būna dieną, dvi pasitikrinciau pas gine.
nida_ture parašė:
Labas vakaras.
Su vyru turėjom santykių praeitą penktadienį 09.13,nes paskaičiacau ale vaisingos…
nida_ture parašė:
Labas vakaras.
Gal velesne ovuliacija buvo 🤔 man sy cikla ir savaite po turejusios vykt ovuliacijos maudimas buvo neaiskus, tai ir galvoju ar ne velyvesne ov, bet dariausi du testukus, abu neigiami, mm turetu ryt poryt but, tai jau butu rode bent vaiduokliuka jai kas butu manau
Sandra988888 parašė:
Kai mažiausiai tikimes tada ir pavyksta😊
Aš va irgi taip pagalvojau, gulineju antra para, atsipalaidavus 😁 ryte vyras prisitryne, vis ne veltui.
Rožyte24 parašė:
Nėra kad visą savaitę ištisinis maudimas būtų.Tokiais tarpais.
Lila parašė:
As noreciau rekomendaciju 😁 sy cikla nekibo, tai jau pradesiu kitam ruostis
Man asmeniskai pasiteisine: first response (labai rekomenduoju!), easy@home ir clearblue skaitmeninis🤔
Vikitita parašė:
butent, nematet neskaitet neidomu ka man teko isgyvent nors dalinausi ne karta, o iskart su savo isvadom puolat. kai po 13 metu pamatai dvi juosteles kerta per smeg…
Zinokit nuosirdziai jokio puolimo nemaciau ir is merginu tiek ir is manes jo nebuvo, labai pajautrintai reaguojat, mintis buvo, kad esant nestumui testai ji rodo, o 12 dienu veluojant testo juosteles "zviegtu". As tikrai nuosirdziai linkiu kuo greiciau isvysti ir dziaugtis teigiamu rezultatu, bet nepamirskit ir vidines ramybes nes is to kaip reaguojat jauciasi kad vidui nera gerai o stresas pastojimui yra priesas nr1. Stiprybes
Galatėja parašė:
Man asmeniskai pasiteisine: first response (labai rekomenduoju!), easy@home ir clearblue skaitmeninis🤔
Zinokit nebutinai, kai mm veluoja testas jau rodo teigiama. Man su abiejais nestumais veluojant mm ir atsiradus nestumo pozymiams vistiek rode neigiamus. Parode tik, kai jau buvo virs 6sav. Dabar vel identiska situacija, pries savaite buvau pas ginekologe, sake arba per savaite susirgsit mm arba nestumas, nesusirgau, bet testai neigiami, o veluoja jau irgi 12d, tai po keliu dienu darysiu hcg kraujo tyrima, kad tiesiog isitikint, nes nestumo simptomai yra labai akivaizdus. Sios nares nepazistu, bet jei taip ilgai lauke ir tiek dienu veluoja, tai naturalu, kad norisi 100% isitikinti. Plius tas kraujo tyrimas nepakenks, jei norisi pasidaryti.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai