Vikitita parašė:
kaip ilgai atsakymu nesulaukiu 🙈 labai pradejau nerimaut nes nuejus i wc ant popieriaus liko rudu isskyru. nedaug bet atsirado, mm veluoja 12 dienu. nezinau arba at…
Implantacija? Bet neaišku
Vikitita parašė:
kaip ilgai atsakymu nesulaukiu 🙈 labai pradejau nerimaut nes nuejus i wc ant popieriaus liko rudu isskyru. nedaug bet atsirado, mm veluoja 12 dienu. nezinau arba at…
Implantacija? Bet neaišku
Vikitita parašė:
zodziu merginos gavau rezultatus... nesilaukiu... liudesys nezmoniskas.... rytoj gimtadienis o net svesti nesinori... uzgrybavo organizmas konkreciai... 😭😭😭😭…
Pasistenk nepasiduoti emocijoms,kitas kartas gal bus teigiamas😘🤗
Vikitita parašė:
zodziu merginos gavau rezultatus... nesilaukiu... liudesys nezmoniskas.... rytoj gimtadienis o net svesti nesinori... uzgrybavo organizmas konkreciai... 😭😭😭😭…
Liudna, nenuleiskite ranku, mano panasu si menesi neprisitvirtino ir ivykio biocheminis nestumas. 🤍 nenuleidziu ranku laukiam toliau.,o jei tiek daug mm velavo, ieskokite priezasciu ir eikite po mm butinai pas ginekologe pasitikrinti🌸 kartais pacios galvoje susikuriame simptomus, nes tiesiog labai laukiame! Sekmes 🤍
Rožyte24 parašė:
Man tik Spalio 3-4 pagal programėlę mm tai db nd padarėme laukiame kas kaip
Man spalio 7 sekantis sirgimas, nuo sekmadienio reikės pradėti darbuotis, jums jau buvo O? Kelintą ciklo dieną?
Lila parašė:
Na kas su manim ryt nt testuku gadinimui? Jauciu daugiau nebeistversiu 😆
Manau ryt jau gadinsiu, nebeiškenčiu 🤭 mm 25/26d turėtu būt
Lanna parašė:
Manau ryt jau gadinsiu, nebeiškenčiu 🤭 mm 25/26d turėtu būt
O kokius požymius jau jaucat?😊
Sandra988888 parašė:
Na ar yra merginu kurios nelaukia mm 28d 😁
O jauti kokius simptomus po ov?
Sandra988888 parašė:
O kokius požymius jau jaucat?😊
Jaučiuos labiau pavargus nei įprasta, dažnai būna šlapumo pojūtis ten tai labai erzina, viską užuodžiu stipriau ir perdėtai irzli esu, bet viską galima nurašyt pms, arba tam kad vis dar maitinu pirmagimį ir jau koks mėnesis geras kai labai dažnai prašo žindyt, tai gal iš to yra kitokia savijauta ir pojūčiai 🤔
Pirmąjį nėštumą užgaudžiau 4-5d prieš mm, tai ir dabar neišlaukiu ir galvoju prasitęstuot 🫣
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai