Lila parašė:
Na ar yra tokiu kurios nelaukia mm 23-24 d? O gal jau ir nt pagadinot? 😁
28d nelaukiu😁
Lila parašė:
28d nelaukiu😁
Lila parašė:
Anksti gadint
Lila parašė:
Mano mm turetu buti 23-24, sugadinau 4 testus visi vaiduoklevo-4tas jau siek tiek ryskesnis, pasidariau hcg, tai rodo pacia pradzia🫣 labai pergyvenu, nes esu turejusi nesivystanti, tai rytoj kartosiu hcg
krutine pabrinkusi, kartais skausmingesne, bet ir ne visada, labai sirdis plaka stipriau-greitai pavargstu, taip kaip ir pykinti momentais nori isikisus kazka netinkamo i burna, vienu zodziu kaip ir yra simptomu, bet tuo paciu ir bijau😢
Rožyte24 parašė:
Anksti gadint
Jei 23d gal ir jau mestu koki vaiduokliuka🥰
Rožyte24 parašė:
Anksti gadint
Mano mm 23-24 ir vaiduokliukus rodo jau nuo antradienio
tai kartais ir nebuna per anksti
Aukselyte parašė:
Mano mm 23-24 ir vaiduokliukus rodo jau nuo antradieniotai kartais ir nebuna per anksti
![]()
O kokiu pozymiu jau yra?😊
Sandra988888 parašė:
O kokiu pozymiu jau yra?😊
Siek tiek pabrinkusi krutine-kartais paskausta, bet ne visada, buna labai sirdi permusineja, stipriau plaka, labai greitai pavargstu, nakti prabudineju, dazniau slapinuosi, pora kartu buvo kaip ir supykine netinkama kasni i burna isikisus🫣 dariausi hcg vakar, siek tiek buvo pakiles, rytoj kartosiu tikiuosi bus padvigubejes🤞❤️
Sandra988888 parašė:
28d nelaukiu😁
Aš ir 28 nelaukiu 😁
Sandra988888 parašė:
Na ar yra merginu kurios nelaukia mm 28d 😁
Aš nelaukiu 😁 Šį savaitgalį išskrendam ir jau vyro sesei sakau nieko negurkšnosiu iš alko ( ji žino, kad planuojam ), tai ta kumščius laiko, sako pas mus testą nusipirksi 🤣
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai